Elkaphattuk a megfelelő pillanatot? Peteérés környékén 3 naponta voltunk együtt a párommal.
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert mindenhol a 2 naponta együttlétről beszélnek, hogy az az optimális de nekünk most csak 3 naponta jött össze a dolog.
Köszönöm ha válaszoltok!
2012. febr. 17. 13:06
1/7 anonim válasza:
Esély van.
Mi vasárnap tudtunk csak együtt lenni, és következő szerdán vagy csütörtökön volt peteérésem, 11+2 hetes vagyok :)
3/7 anonim válasza:
A sperma, ha jó közegben van, akkor 48-72 órát életképes. Utánna felszívódik.
Amúgy sajna én is pont ebbe a 3 naponta szexbe estem bele, nagyon bizakodok, hogy lesz baba, de sajna úgy néz ki, hogy lemaradtam róla. Majd a következő hónapban. :(((
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést! Nos, februárban nem sikerült, de márciusban igen!!! :) Szintén nagyjából 3 naponta voltunk együtt.
2012. ápr. 2. 14:00
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :)
2012. ápr. 3. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!