Olvassátok el fontos nagyon kétségbe vagyok esve! :? félek nagyon olvasd ell
Figyelt kérdés
terhes vagyok 18 éves azt hiszem mert émelygést fáradékonyságot érzek minden nap dohányzom ! sajnos 5 teszt jelzett pozitivat 1 negativat a barátommal nem terveztünk babát de nagyon örülne neki és az anyukámnak már mondtam azt mondta hogy ez egy csoda holnap megyek ultra hangra nagyon félek nem tudom hogy megtatsam-e mert ha valami történik vele akkor én leszek a hibás nagyon izgulok a holnapi nap miatt!! jo lenne ha segitenétek nem tudom hogy kell felnevelni egy ilyen kis érzékeny kis babát és ha valami történik vele akkor én meg halok csak 22 éves koromban szerettem volna babát de ha mát itt az alkalom akkor nem tudom nem tudok dönteni amig senki nem irr félek nagyonn amugy szerintetek rögtön szoklyak le a dohányzásrol? vagy nem is tudom ebbe is segitsetek!! nagyon kivagyok2012. aug. 15. 22:35
51/53 anonim válasza:
Utolsó! Tudod most már elkezdődött a suli és bejött a tanulás és már kevesebb az unatkozó kislány.
52/53 anonim válasza:
nagy poén....de majd ha odakerülsz és ne adj isten 18 évesen ikrekkel leszel terhes, nem fogsz olyan jól szórakozni, mint most....de az anyukád, a barátod és az orvosod se...
53/53 anonim válasza:
Teljesen igazad van 51-es bár nem hiszem, hogy a kérdező minden idejét a tanulással töltené...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!