Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olvassátok el fontos nagyon...

Olvassátok el fontos nagyon kétségbe vagyok esve! :? félek nagyon olvasd ell

Figyelt kérdés
terhes vagyok 18 éves azt hiszem mert émelygést fáradékonyságot érzek minden nap dohányzom ! sajnos 5 teszt jelzett pozitivat 1 negativat a barátommal nem terveztünk babát de nagyon örülne neki és az anyukámnak már mondtam azt mondta hogy ez egy csoda holnap megyek ultra hangra nagyon félek nem tudom hogy megtatsam-e mert ha valami történik vele akkor én leszek a hibás nagyon izgulok a holnapi nap miatt!! jo lenne ha segitenétek nem tudom hogy kell felnevelni egy ilyen kis érzékeny kis babát és ha valami történik vele akkor én meg halok csak 22 éves koromban szerettem volna babát de ha mát itt az alkalom akkor nem tudom nem tudok dönteni amig senki nem irr félek nagyonn amugy szerintetek rögtön szoklyak le a dohányzásrol? vagy nem is tudom ebbe is segitsetek!! nagyon kivagyok

2012. aug. 15. 22:35
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:

Grat!

Hanyadik hetes terhes vagy különben?

Hát jól megijeszthetett...

èn is megrémültem volna...de különben nem bunkó az ilyen orvos?

2012. aug. 16. 17:55
 22/53 anonim ***** válasza:
0%

megnéztem a képet :) cukik nagyon :) jó testvérek lesznek tuti ha már így figyelnek kifelé :))))

akkor most a 4. hétben vagy csaaaak? nemsemmi....hogy már ilyenkor mennyi mindent látni....nem is gondoltam volna...

2012. aug. 16. 17:58
 23/53 A kérdező kommentje:

nem az orvos egyáltalán nem bunko egy jon barátunk és nagyon meg ijedtem de amugy nem is olyan sokat látni de legall

b látszik hogy van és hogy ikrek az anyám majdnem elájult örömében a barátom meg a 9. honapra akarja tenni az esküvőt hogy mindenki lássa mekkora pocakom lesz nagyon örülök és mostmár biztos hogy megtartom következö UH-ám 8 aztán 12 hetesen lesz mert a barátunk meg akar jőződni hogy semmi nem fog történni velük!!! :)

2012. aug. 16. 18:06
 24/53 anonim ***** válasza:

az tuti hogy óóóriási hasad lesz az esküvödön :)

nem semmi....

én meg most barnázok,nemtudom,hogy miért...lehet a beágyazódási vérzés vagy mi...

Neked volt barnázásod?

én nem tusom mire tippeljek,soha nem volt ilyenem...

2012. aug. 16. 18:09
 25/53 anonim ***** válasza:
61%
Gratulálok!Majd számolj be a fejleményekről,egészen a szülésig kísérünk:)
2012. aug. 16. 19:23
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
Nekem itt nagyon nem stimmel sokminden...
2012. aug. 16. 22:04
 27/53 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó!Pl?
2012. aug. 16. 22:07
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
A babaneten ezek az ultrahangos képek már egy éve is fenn voltak:-):-)
2012. aug. 16. 22:30
 29/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez érdekes...
2012. aug. 16. 22:31
 30/53 A kérdező kommentje:
volt barnázásom amikor beágyazodás volt de nagyon köszönöm szépen mindenkinek!! az a baj hogy most 2 héttel ezelött kaptam egy kutyát jo nagy termetű a fajta: Leonbergi ajándékba adták vagyis én nem tudtam rola szerintetek ha megszületnek a babák mit csináljak ha felbossszanjták akkor elég harapós kedvébe van minél elöbb szabaduljak meg tőle mert még nem nött nagyon a szivemhez!!
2012. aug. 16. 22:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!