Olvassátok el fontos nagyon kétségbe vagyok esve! :? félek nagyon olvasd ell
Figyelt kérdés
terhes vagyok 18 éves azt hiszem mert émelygést fáradékonyságot érzek minden nap dohányzom ! sajnos 5 teszt jelzett pozitivat 1 negativat a barátommal nem terveztünk babát de nagyon örülne neki és az anyukámnak már mondtam azt mondta hogy ez egy csoda holnap megyek ultra hangra nagyon félek nem tudom hogy megtatsam-e mert ha valami történik vele akkor én leszek a hibás nagyon izgulok a holnapi nap miatt!! jo lenne ha segitenétek nem tudom hogy kell felnevelni egy ilyen kis érzékeny kis babát és ha valami történik vele akkor én meg halok csak 22 éves koromban szerettem volna babát de ha mát itt az alkalom akkor nem tudom nem tudok dönteni amig senki nem irr félek nagyonn amugy szerintetek rögtön szoklyak le a dohányzásrol? vagy nem is tudom ebbe is segitsetek!! nagyon kivagyok2012. aug. 15. 22:35
31/53 anonim válasza:
Nyilván féltékeny vagyok:-):-)
Négy gyerekem van a legkissebb most lesz egy éves:-D
32/53 A kérdező kommentje:
jo van na bocsánat nem vagy féltékeny de azok az én gyermekeim ulrahang képe!
2012. aug. 17. 00:05
33/53 anonim válasza:
Szerintem is gyanús a kérdező.Tudom le leszek pontozva,de nem érdekel.18 évesen,hogy dolgozik valaki 2,5 éve műkörmösként??Valamikor el is kellett azt a tanfolyamot végezni.Ha jól tudom valaki 16 éves koráig tanköteles.Ami még feltűnő a kérdező,egyáltalán nem ismeri a mondatokban a tagolást,mondjuk vesszővel?
34/53 anonim válasza:
Eddig 18 éves korig volt a tankötelezettség.Most vezették be újra a 16-ot.
35/53 anonim válasza:
Na ja, eddig 18 éves korig muszáj volt tanulni, ha tetszik ha nem!!! Max suli mellett a diákmunka van.
36/53 anonim válasza:
Már nem azért,de nem egy olyan ismerősöm volt aki otthagyta a sulit 15 évesen és el ment gyorstalpalóra 1 évesen és 16 éves kora óta fodrász.Hát pedig van ilyen.Én úgy szintén párhuzamosan dolgoztam a suli mellett 15 éves koromtól,így érettségiztem le. És mikor 2 évvel ez előtt elmentem munkanélkülire beleszámították,csak nem 100% ,mert nappali tagozat volt.
37/53 anonim válasza:
Szokj le a cigiről sürgősen ... :) Ne izgulj!!! Szedj majd terhes vitamint :D Használj olyan maszkot mint az orvosok szoktak( nem az a lényeg , hogy nézel ki benne hanem a baba egészsége )
38/53 A kérdező kommentje:
az a baj hogy most 2 héttel ezelött kaptam egy kutyát jo nagy termetű a fajta: Leonbergi ajándékba adták vagyis én nem tudtam rola szerintetek ha megszületnek a babák mit csináljak ha felbossszanjták akkor elég harapós kedvébe van minél elöbb szabaduljak meg tőle mert még nem nött nagyon a szivemhez!!
2012. aug. 19. 15:26
40/53 anonim válasza:
De milyen jó fantáziája van a kérdés kiírójának. Amúgy kedves kérdező! Örülök, hogy te ilyenekre is ráérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!