Olvassátok el fontos nagyon kétségbe vagyok esve! :? félek nagyon olvasd ell
Figyelt kérdés
terhes vagyok 18 éves azt hiszem mert émelygést fáradékonyságot érzek minden nap dohányzom ! sajnos 5 teszt jelzett pozitivat 1 negativat a barátommal nem terveztünk babát de nagyon örülne neki és az anyukámnak már mondtam azt mondta hogy ez egy csoda holnap megyek ultra hangra nagyon félek nem tudom hogy megtatsam-e mert ha valami történik vele akkor én leszek a hibás nagyon izgulok a holnapi nap miatt!! jo lenne ha segitenétek nem tudom hogy kell felnevelni egy ilyen kis érzékeny kis babát és ha valami történik vele akkor én meg halok csak 22 éves koromban szerettem volna babát de ha mát itt az alkalom akkor nem tudom nem tudok dönteni amig senki nem irr félek nagyonn amugy szerintetek rögtön szoklyak le a dohányzásrol? vagy nem is tudom ebbe is segitsetek!! nagyon kivagyok2012. aug. 15. 22:35
41/53 anonim válasza:
ha 18 évesen tényleg ilyen a helyesírásod, akkor gáz van. szerintem kamu, nagyon ráérhetsz
42/53 anonim válasza:
Ez a kerdest miert emelted ki megint kedves kerdezo?
Mar megadtuk a valaszainkat korabban...nincs mit hozzafuzni...
Egyszeruen lejart lemez..es ahogy sokan irjak: KAMU
BYE
43/53 krisztina24 válasza:
Az uh képeket már tavaly is néztem,nem hiszem hogy most került fel...:)))))
Meg azt írja hogy az orvos nem tudja,hogy mi az a másik petezsák mellett,aztán a végén-mert a kérdező sír,hogy lehet meghal a babája-meg már még egy petezsák-ikrek....WTF????
Bocsi,de olyan hihetetlen!
4,5 hónapos baba anyukája
44/53 anonim válasza:
Nem baj ha le leszek pontozva, nem érdekel de ez szerintem is kamu.Na mindegy azért írok mert kíváncsi vagyok az (ál)fejleményekre...:)
45/53 anonim válasza:
Valamelyik nap volt egy olyan kérdés, hogy ki hazudik és volt egy kiscsak aki azt mondta, hogy "én szoktam azzal, hogy ikreket várok meg már van gyerekem stb"lehet hogy ez a kiscsaj irta ki, mert unatkozi? Ha nem akkor bocs. Ja és olvasgass nyelvtankönyvet
46/53 anonim válasza:
A másik kérdésed is emeld még ki vagy ötször:-):-):-)
48/53 anonim válasza:
08-16 09:50
Rosszul írtad... a kérdező kisbetűvel írná.
49/53 anonim válasza:
úr isten.:sss 12-nél nem lehetsz több.:)))) már szánalmasan vicces vagy kislány.:D
50/53 anonim válasza:
Bezzeg most már nem ír a kérdező...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!