Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olvassátok el fontos nagyon...

Olvassátok el fontos nagyon kétségbe vagyok esve! :? félek nagyon olvasd ell

Figyelt kérdés
terhes vagyok 18 éves azt hiszem mert émelygést fáradékonyságot érzek minden nap dohányzom ! sajnos 5 teszt jelzett pozitivat 1 negativat a barátommal nem terveztünk babát de nagyon örülne neki és az anyukámnak már mondtam azt mondta hogy ez egy csoda holnap megyek ultra hangra nagyon félek nem tudom hogy megtatsam-e mert ha valami történik vele akkor én leszek a hibás nagyon izgulok a holnapi nap miatt!! jo lenne ha segitenétek nem tudom hogy kell felnevelni egy ilyen kis érzékeny kis babát és ha valami történik vele akkor én meg halok csak 22 éves koromban szerettem volna babát de ha mát itt az alkalom akkor nem tudom nem tudok dönteni amig senki nem irr félek nagyonn amugy szerintetek rögtön szoklyak le a dohányzásrol? vagy nem is tudom ebbe is segitsetek!! nagyon kivagyok

2012. aug. 15. 22:35
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim válasza:
73%
Ettől a pillanattól kezdve ne szívj több cigit, árt a babának ha meg szeretnéd tartani! Hát ha pénzügyileg meg tudjátok oldani megtarthatod, de az írásod alapján nem vagy még felkészülve rá szóval vedd számba az elvetetést is! Inkább azt ajánlanám!
2012. aug. 15. 22:45
 2/53 anonim ***** válasza:
100%

Ha megtartod,tedd le azonnal a cigit ki lehet bírni én 10 év után tettem le a baba miatt!!!

A barátoddal mennyire stabil a kapcsolatod? Milyen anyagi körülményeitek vannak? Van hol laknotok?Előtte már a barátoddal laktatok együtt?Dolgoztál már,már mint most van bejelentet munkahelyed?

Nem akarok vájkálni az életedben ,de ez mind befolyásoló tényező,a tiszta megfontolt döntéshez.

Nézd!A nővérem elvetette ennyi idősen,utolag azt mondta jól tette,de lelkileg a mai napig megviseli ha elő jön róla a szó,de ott is más volt a tényező!

2012. aug. 15. 22:45
 3/53 anonim ***** válasza:
100%

A nőgyógyászaton kérheted, hogy irányítsanak el egy tanácsadóhoz, akivel ezt át tudod beszélni. Általában azoknak kell kötelező megbeszélésen részt venniük, akik abortuszra jelentkeznek, de szerintem te is megkapnád a lehetőséget, ott szakember fogja neked elmondani a negatív és pozitív dolgokat is.

Neked kell tudnod, hogy a barátodra számíthatsz-e, a szüleid mennyire támogatnának, mert tanulatlanul, nulla élet és munkatapasztalattal, nulla anyagi háttérrel azért nagyon meggondolandó, hogy egy életre felelősséget vállalj egy emberért, akit etetni és ruházni kell, gondoskodni róla a nap 24 órájában.

2012. aug. 15. 22:47
 4/53 anonim ***** válasza:
63%

Jaj,nem kell izgulni.

A cigit nem ártana letenni,de ne emészd magad,ha nem sikerül egyből,mindennap eggyel csökkentsd az adagot!Ha megkívánod rágicsálj répát,szopogass cukorkát,vagy zuhanyozz le,esetleg nézd meg a picikéd ultrahangos képét,vagy hol tart a fejlődésben az adott terhességi héten.

Ha megszületett minden jól fog alakulni,bízz magadban és az anyai ösztöneidben.Ez jönni fog magától,nem nagy bonyodalom.Segíthetsz magadon,ha olvasol egy-két könyvet a gyereknevelésről,de a védőnő,ah jófej sokat fog segíteni,és a neten sok lista van,amin rajta van,mit szabad csinálni,mit nem szabad,valamint anyud is sokat fog segíteni.Mire megszületik a kisbabád fel tudsz készülni,de hidd el,minden fog jönni magától,ez az anyai ösztön.Én a kórházban totál béna voltam,meg se mertem fogni a kislányomat szinte,aztán hazamentem,és láss csodát,egyből belejöttem,pikk-pakk,pedig már 27 éves voltam,és nem is becsúszott baba.Örülj,hogy van lehetőséged megtartani,hogy támogatnak,és a kisbaba tényleg a legcsodálatosabb dolog az életben,holnap meglátod ki is lakik odabent,nagy élmény lesz,amikor rúg először,jó lesz vásárolgatni neki,nevet választani,izgulni a neme miatt,és a szülés is nagy élmény.

Legyél magabiztos,a világ legszuperebb dolgába csöppentél bele!4 hónapos kislány anyukája

2012. aug. 15. 22:47
 5/53 anonim ***** válasza:
83%

Ne stresszeld magad már most hogy nem fogod tudni felnevelni!Biztos vagyok benne hogy most csak meg vagy ijedve,de tudsz te vigyázni arra a kis csöppségre most és majd amikor már megszületik!

Nem lesz semmi gond,ne idegeskedj!

Szeressétek egymást,és a picit!

Boldog babavárást!

2012. aug. 15. 22:48
 6/53 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm szépen mindenkinek hogy ilyen kedvesek vagytok velem azthiszem megfogom tartani!! a párom 2 napja kérte meg a kezemet mükörmös vagyok az a munkám a szüleim nagyon örülnek a helyzetemnek már nagyon várják a kisunokát
2012. aug. 15. 22:56
 7/53 anonim ***** válasza:
18%

A cigiről folyamatába szokj le ne egyszerre durván mert az ártalmasba lehet. Ez olvasd el.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2012. aug. 15. 22:57
 8/53 anonim ***** válasza:
100%
Az elmúlt két évben van összesen 365 nap bejelentett munkahelyed?
2012. aug. 15. 22:58
 9/53 anonim ***** válasza:
68%
Akkor meg tényleg ne görcsölj,még egy jó darabig tudsz is mellette dolgozni! Innentől nézd csak a jó oldalát,mikor még csak 30 leszel ő már 12 éves kis kamasz lesz,és élheted a világodat tanulhatsz,mehetsz vele nyaralni :-)Az anyai ösztönök meg tényleg jönnek!
2012. aug. 15. 23:04
 10/53 A kérdező kommentje:
igen 2.5 éve dolgozom annál a cégnél de az a por reszelésnél aztmondák hogy árt tudnátok ebbe is segiteni?
2012. aug. 15. 23:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!