Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olvassátok el fontos nagyon...

Olvassátok el fontos nagyon kétségbe vagyok esve! :? félek nagyon olvasd ell

Figyelt kérdés
terhes vagyok 18 éves azt hiszem mert émelygést fáradékonyságot érzek minden nap dohányzom ! sajnos 5 teszt jelzett pozitivat 1 negativat a barátommal nem terveztünk babát de nagyon örülne neki és az anyukámnak már mondtam azt mondta hogy ez egy csoda holnap megyek ultra hangra nagyon félek nem tudom hogy megtatsam-e mert ha valami történik vele akkor én leszek a hibás nagyon izgulok a holnapi nap miatt!! jo lenne ha segitenétek nem tudom hogy kell felnevelni egy ilyen kis érzékeny kis babát és ha valami történik vele akkor én meg halok csak 22 éves koromban szerettem volna babát de ha mát itt az alkalom akkor nem tudom nem tudok dönteni amig senki nem irr félek nagyonn amugy szerintetek rögtön szoklyak le a dohányzásrol? vagy nem is tudom ebbe is segitsetek!! nagyon kivagyok

2012. aug. 15. 22:35
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
50%

Akkor még Gyedet is fogsz kapni, szóval az sem gond.

Szerintem kérdez rá a dokinál, árthat-e a por.

2012. aug. 15. 23:08
 12/53 anonim ***** válasza:
34%

hát én szájmaszkot javasolnék, ez elég jól kiszűri a köröm port

tényleg nem kell így aggódni, nagyon csodás lesz meglátod

a dohányzást viszont tényleg hagyd el

áldott napokat:)

2012. aug. 15. 23:10
 13/53 A kérdező kommentje:
jaj nagyon furcsak érzésem van na mindedj nem tudtam holnapig várni csináltam egy tesztet és pozitiv lett de holnap reggel is csinálok egyet ennél erösebb nem is lehetne! de azért még nem élem bele magam várjuk meg a holnapi napot az ultrahangot!
2012. aug. 16. 01:33
 14/53 anonim ***** válasza:
69%

Nekem is ez a szakmám,és maszkkal tényleg nagyon sokáig kitudod húzni!

Az meg már ennyi teszt után biztos hogy terhes vagy! :)

Boldog babavárást!

2012. aug. 16. 04:53
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok és boldog babavárást!De 18 évesen hogy dolgozhatsz 2,5 éve műkörmösként?Bocsi,hogy megkérdezem,de ez olyan fura.
2012. aug. 16. 06:51
 16/53 anonim ***** válasza:
28%
gondolom technikum, melo. de mivel suli utan kezdett egybol dolgozni, igy a tb gyakorlatilag folyamatos (marha be vagy jelentve es remelhetoleg igen) es igy azt is beszamoljak, de a fizetes utan kapja a gyedet. nalam is igy volt anno. kijottem az egyetemrol egy honapon belul elhelyezkedtem, igaz akkor mar hivatalosan terhes voltam (mensi elso napja a munkanapom elso napja volt, es nalunk is becsuszott, de vart baba), csak nem tudtam rola. igy gyakorlatilag 8 honapot dolgoztam, de az egyetemmel egyutt megvolt az 1 ev biztositott idoszak. szerencsed van, hogy szakmat valasztottal, es el is tudtal mar helyezkedni.
2012. aug. 16. 08:15
 17/53 anonim ***** válasza:
73%

Nem mindedj....szoklyal le a bagozasrol...

Es szokjal ra a hejesirasi konyvekre is,mert mar megint rossz ajton kopogtatott a goja :D ahogy te irnad :)

Szerintem uljel meg be az iskola padjaba :D :D

2012. aug. 16. 09:50
 18/53 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek ma is csináltam reggel egy tesztet az is pozitiv lett most fogok elmennei uh-ra 16:00 már nagyon izgulok majd irok hogy mi van!!
2012. aug. 16. 12:26
 19/53 anonim ***** válasza:
51%
Szia, és is körmöztem a 36.hétig. Porelszívót használj, és ha bírod, akkor maszkot is. Lakkból -gondolom- amúgy is csak aceton mentest használsz. Én zseléztem, azzal nem volt gond. A porcelánt nem tudom, de gondolom az nem a legfrankóbb ilyenkor.Ha tudsz, ülj minél egyenesebb háttal, ahogy nő a pocakod. Majd írj, hogy mi volt a UH-on!
2012. aug. 16. 12:50
 20/53 A kérdező kommentje:
az orvosom felrakta a babanétre onnan irom be [link]
2012. aug. 16. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!