Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azoospermia sugarazás miatt....

Azoospermia sugarazás miatt. Van aki ilyen gondal küzd?

Figyelt kérdés
Szivesen beszélgetnék hasonló helyzetben levő emberekkel nekik lett e valami megoldás vagy, hogy tudták feldolgozni, hogy nincs baba:(
2012. aug. 14. 13:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem véletlenül nem mondták a biopsziát. hererákosoknál nem csinálják, mert nagy a kockázata és szinte semmi esélye, hogy találjanak. AKi írta, hogy az ismijének volt az más, mert sugár után lehet én is tudok akinek van már azóta 2 gyerek is, de spontán, ha az ejakulátumban nincs bent sem valószínű.
2012. aug. 14. 15:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát igen erre gondolok én is, hogy ha a mintában nincs nem sok esély van, hogy a szövetekben lenne de azért jó lett volna tudni, hogy igen vagy nem:(Így olyan kétséget hagynak az emberben:(
2012. aug. 14. 17:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha rákos volt akkor lehet hogy a műtéttől gond lenne ezért nem is ajánlják fel.
2012. aug. 14. 23:46
 14/17 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

velem beszélgettél privibe írtam neked üzit!

SB2011:

amit már írtam előzőleg olyan esetbe találhatnak spermát?vagyis igaz sugarazták meg kemót is kapott a párom de nem hererák miatt!meg a kérdezőnek mit tanácsolsz?mert elég rossz a helyzet sajnos amit őszintén sajnálok!meg tényleg miért kell az embert kétségek közt tartani?nem értem!

kérdező:konkrétan mit mondott a doki?vagyis nem mondta nem lehet saját baba?

2012. aug. 15. 08:24
 15/17 anonim ***** válasza:

nála a párjának elötte volt, tehát ezért nem valószínű hogy bent van valami. Nálatok is azoospermia van?

Sajnos nagyon nehéz ez. Az anyatanyán van egy fórumahol csak azoospermiások (leginkább a párjaik) vannak fent) ott sok tanácsont tudnátok kapni. Nálunk csak elzáródás volt a gond így a biopszia segített, de nálunk szerencsére nem volt semmilyen rákos betegség elötte csak simá elzáródása volt, de anno eléggé utána jártam a témának meg sok fórumon fent voltam.

2012. aug. 15. 15:16
 16/17 anonim ***** válasza:

SB2011:

szia!!igazság az,hogy ettől félek én is,hogy soha nem is volt a páromnak mert még sajnos szinte gyerek volt mikor sugarazták!11 éves volt!így lehet még esélyünk??olyan reménytelen az egész helyzet!de már rég tiszta nem is szed emiatt gyógyszert nem volt szükség rá!már legalább 16-18 éve volt az egész!mert most pontosan azt nem tudom hány év után mondják tisztának az embert!most 29 éves a párom!köszönöm ha válaszolsz vagy választ ad valaki!

2012. aug. 16. 08:36
 17/17 anonim ***** válasza:

nem tudom megmondani. Ajánlom mindenkinek aki ilyennel küzd hogy Kopa dr-t keresse meg ő ebben a legprofibb az országban ez a specializációja mi is most megyünk hozzá.

egyébként gyertek át az anyatanya sperma donor inszem.lombik (vagy valami ilyesmi című topikba teljesen zárt és nem csak donoros van ott viszont a lányok már sok mindenen keresztül mentek

2012. aug. 16. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!