Azoospermia sugarazás miatt. Van aki ilyen gondal küzd?
Igen?Furcsáltam is, hogy nem is ajánlották fel a here biopsziát.És az illetőnek is here sugarazása volt?
Bár csak úgy lenne, hogy van esély közös babára:)))Donor baba az nagyon nagy feladat lenne:((Amit persze párom nem akar
Nem, neki leukémiája volt, mindenhol sugarazták. Párodnak hererákja volt?
Sztem ennyit mindenképp megér - egy biopsziát!
Igen sajnos here rákja volt:(Már előtte sem jött össze a baba mert akkor oliga spermiát állapítottam meg kapott rá hormon inekciót majd utána lett a here rákja:(
Hát megpróbálom párom rábeszélni a biopsziára bár fél a csalódástól és megértem:((Na de hátha
szia!
nem tudom itt-e vagy de remélem valamikor majd megnézd a választ!
én is teljesen elkeseredtem!mert a páromnál is azoosermiát állapítottak meg!a páromat 11 éves korába műtötték és sugarazták meg kemót is kapott!agydaganattal műtötték!de nekünk mondták,hogy herebiópszia kell de még előbb genetikai vizsgálat következik!még eddig nem mondta a doki,hogy donor spermium fog kelleni de én nem akarom!ha gondolod együtt átvészelhetnénk ezt az időszakot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!