Az azoospermia egy végleges állapot, vagy változhat évek múlva?
Figyelt kérdés
A férjemnél 3 éve felállították ezt a diagnózist.Ám műtéti úton nyertek tőle sikeresen jó minőségű spermiumokat.Viszont sehol sem kapok választ a továbbiakra.A problémám az,hogy fogalmam sincs teherbe eshetek-e még?Ha van hasonló tapasztalatotok,kérlek írjatok!2012. júl. 30. 16:11
1/4 anonim válasza:
Bonyolult műtéti technikával -herebiopsziával nyert hímivarsejtel,ICSI lombikkal igen lehetséges .
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy válaszoltál,de nem igazán ezt kérdezem.Mint írtam a műtét és a lombik megvolt,ezt az utat ismerem.(gyerek már van:)A probléma,hogy vajon változhatott-e azóta a helyzet.Tehát szükséges-e védekezni ezentúl,lehetek-e normál módon terhes?
2012. júl. 31. 08:50
3/4 anonim válasza:
Az már csodával határos lenne,ha olyannyira rendbejönne a férjed ,hogy spontán sikerülne teherbeesned ilyen előzmények után.
Az én férjem is azoospermiás ,én nem félek tőle,hogy teherbeejt így is,van már két gyerekünk,harmadikat nem szeretnénk.
4/4 anonim válasza:
Van olyan akinél később találtak spermát. Ez attól függ mi az oka az azoospermiának. Gondolom uh volt meg hormon vizsgálatok és genetika is és több spermiogramm. Valszeg elzáródás az oka ha odabent jó minőségű cucc volt. Elvileg már van oylan technika amivel meg lehet próbálni ez megszűntetni. De anélkül és azzal si minimális az esély a spontán babára sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!