Van köztetek olyan, akinek párjánál azoospermiát diagnosztizáltak és mégis lett spontán baba?
Szia!
Ha jól olvastam utána, akkor ez azt jelenti, hogy egyáltalán nincs élő sperma az ondóban. Ha ez így van, akkor ebből nem lesz baba. :(
Sajnos pontosan erről van szó.
Az érdekelne,hogy valami műtéti megoldás nem jöhet-e szóba?
Szia!
Nekünk nem ugyan az de hasonló a helyzetünk.
Összesen 0.8 M/ minta spermiumunk van és ebből látóterenként 1-2 lassan mozgó. Nekünk állítólag herviszér tágulat okozza amit meg is műtenek jövőhéten, de ennek ellenére azt mondták, hogy gyanusan nagyon kevés lehet más is van a háttérben, mindenesetre bizakodunk, hogy nem kell majd lombikra mennük.
Sok jót olvastam a fer 14 ről de az nagyon drága, így az összetevőket megnézve összeállítottam egy ugyan olyan összetételű vitamin bombát, ha még nem jobbat ;-)
Nektek milyen problémàt állapítottak meg?
Voltatok kromoszoma vizsgálaton? azt hiszem ilyen esetben szoktak ilyet nézni.
Hányszor nézték a spermát? Mennyi idő külömbséggel?
Nekünk azt mondta az andrologusunk, hogy a férfinél állandóan vàltozhat a spermiogramm.
Szóval szerintem fel a fejjel, lesz kisbabátok!
Ha minden kötél szakad akkor ott a donor sperma , bár tudom az azért nem ugyan az, de a gondlat megszokásával minden orvosolható
Szia utolsó!
A probléma az,hogy gyerekkorában nem szállt le időben a heréje,műtéttel hozták le.Herevisszere is volt,de azt megműtötték.A műtét óta nem volt még spermavizsgálat.Kromoszóma vizsgálat volt,ott minden oké.Tudom,hogy a spermiogramm változhat,ezért is tettem fel a kérdésem.Csak azt nem tudom,hogy a semmiből lehet-e egyáltalán valamennyi is.
Nem árulnád el nekem a vitaminbombád összetételét?
Persze hogy elárulom.
Egy két dolgot a dr lenkei vitamin boltban vettem meg.
Dr lenkei alap vitamin csomag tablettás
Dr lenkei folsav ( mert az nem volt benne elég)
Ezeken kivül a többit gyurós boltban vettem meg (biotech)
Q10 tabletta
Taurin koffeinnel tabletta
L-carnitin
L-arginin
Ezeknek ha utánézel a googliban hogy arginin sperma és.... sperma akkor megtudod hogy mindegyik milyen jó hatással van a spermaképzésben.
A Lenkei alap viatminban egyébként nagyon sok kinden benne van ami kell a termelődéshez
C vitamin, e vitamin, inozitol, b vitaminok d vitamin és még van egy pár ami jótékony hatású, ezeken kívül is van benne más vitaminok is ami alapból jót tesznek a testnek és szellemnek és ami a legfontosabb, hogy jó nagy dózisban vannak benne a vitaminok.
Ezt így megvenni egyszerre sok de ezekből a taurin 60 napi adag, q10 60 napi adag, arginin 100 napi, folsav 100napi adag.
Egyedül a lenkei alap és a l-karnitin ami 30 napi adag és havonta meg kell venni.
Ezeket legalább 3 hónapig kell szedni mert a sperma ennyi idő alatt fejlődik ki, de bizonyára Te is jólinformált vagy már ebben a témában.
Ja amit még vastam hogy 2-3 napontai szex vagy önkielégítés is javitja a spermaképet.
Aminek meg most nézek utána az természetes tesztoszteron növelő, mert ugyebár az is fontos, erre is vannak már találataim csak utána kell néznem a hatásosságuknak, hogy valóban jó-e.
MI FER14-el sokszoroztuk meg a párom spermáit (6x több lett 3 hónapos kúra után)
1 doboz ára (1 havi adag) 12.700,- Ft.
Nagyon tuti, hidd el!!!!!!
Érdemes megvenni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!