Lányok válaszólnátok? Fontos!
Figyelt kérdés
Vasárnap múlt el a mensim,28 naposak a ciklusaim,de 1 napot késett.Tegnap gombóc érzés volt a torkomban egész nap,és amikor böfiztem sav jött fel,ami nem szokott.Mindegy,vettem tesztet Medi labot és Clear Bluet kaptam,mind2 halvány + lett.Ma a reggeli pisim félre tettem ,vettem megin ugyanezeket a tesztetket,és du-án amikor hazajöttem megcsináltam őket.A Medi L. határozott + lett,de halványabb mint a controll,de nagyon jól látható,a Clear blue nagyon-nagyon halovány lett.Majd a du-i piiből is csináltam e 2-ből,és a Medi la + a clear blue nagyon nagyon haloványan lett az.Fontos hozzá tennem hogy a Medi lab egyből + lett,szinte várni sem kellett!Erre felhívtam a Nő gyógyászom aki azt mondta simán lehet baba,attól h megjött,de majd augusztius 3,4,5 -én jelentkezzek be mert addig úgysem lát semmit,s szedjek magzat védő vitamint.Szerintetek,tényleg lehet baba?2009. júl. 21. 18:29
11/12 anonim válasza:
A b.nőmnek 2szer is megjött (rendesen,időre) a mensije a terhessége alatt,u.h szerintem simán lehet baba!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!