Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, mit gondoltok babás...

Lányok, mit gondoltok babás vagyok végre vagy nem? Válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Vasárnapra nem várom.Néhány nappal ezelőtt a mellbimbóm bizsergett és a melleimben időnként érzek érdekes húzó jellegű érzést.Vettem 2 napja Medi lab tesztet,mind a 2 teszten szépen látszik még most is a kék 2.csík!Tegnap is teszteltem örömömben de más fajtával az - lett és a ma megint vettem más fajtát az is - lett:( Ritkán erős vérízt érzek a számban,annyira erősen h azt hittem vért fogok köpni.A méhemben is érzetem fura érzést.Tegnap este amikor töröltem magam a wcpapíron pirosszínű vérpöttyöcskék voltak,nagyon aprók.A melleim nyomásra oldalt érzékenyek.Mi lehet?Lehet végre baba?De akkor miért nem mutatott +at a többi teszt?Annyira messze van még a 7vége!!!A hőm 36,7 egy ideje,de 1 napra leesett pár napja 36,3 ra majd visszaugrott másnap 36,7-re.
2009. szept. 3. 13:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem tuti az vagy :) Már csak a fémes íz miatt is,olyan csak a kismamáknak van!!
2009. szept. 3. 13:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát biztosat én sem tudok mondani neked. Csak annyit, hogy még ebből bármi lehetséges. Baba is meg mensi is. Ha a hőd fentmarad a mensi napjáig az jó jel. A görbéd is feltennéd? Tesztelj a mensi napján, ha kibirod. Tudom ez nagyon nehéz, mi is ebben a cipőben járunk sajnos, csak várunk és várunk. De drukkolok, hogy baba legyen.
2009. szept. 3. 13:54
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
sztem nagyon esélyes vagy a babára!a tesztek meg sztem azért nem mutatták ki mert még nagyon korai volt tesztelni!h akkor a medi lab mért mutatta ki?nem rudom!de tuti babás vagy!majd légyszi írd meg h mi lett!
2009. szept. 3. 13:54
 4/11 anonim ***** válasza:
15%

szia!

sSerintem babás vagy. A medilab egy elég jó érzékenységű teszt , lehet, hogy amit használtál utána nem olyan érzékenységű! a vérezgetést mindenesetre figyelgesd, kicsi pöttyözés még nem gond.

2009. szept. 3. 13:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Fémes íz? Ez annyira vér ízű volt,h ijedtemben néztem a tükörben a számat,a nyálam stb.De mi köze lehet a terhességnek?
2009. szept. 3. 13:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,hogy azok a tesztek,amik negatívak lettek milyen érzékenységüek,de venni kellene 10-es érzékenyséű tesztet és megvárni a nemvárt mensi elmaradását. Tudom,hogy közhely,de ez van. Reméljük,hogy nálad ezeka tünetek babát jelentenek,nagyon szurkolok! De sajnos én már ezeket mind produkáltam és minden mást is az elmúlt 10 hónapban,amit lehetséges és mégse jön a kicsi. Fogald el amgad pár napig és csak késöbb tesztelj.
2009. szept. 3. 13:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Görbéd van?
2009. szept. 3. 14:03
 8/11 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok h ennyien veszitek a fáradtságot a válastadásra!!!:)

Sajnos nincs görbém.

Próbáltam 10-es érzékenységűt,de sajna -:((

A Medi lab biztos h nem 10-es.Az többször is kimutatta...Bár sokan mondják nem megbízható.Én csak azt tudom h máskor is teszteltem már vele,és nem mindig mutatott 2 csíkot.Volt h lett belőle baba:)s volt h lett belőle de nem született meg:( és volt olyan is h téves volt a +.Háát nagyon nehéz várni vasárnapig,de Ti is tudjátok....ez van amikor a hormonok beindulnak.

2009. szept. 3. 14:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Én sem várom hvg-re!

Nem bírtam magammal hajnalban és csináltam egy tesztet.

Ja,álmomban nagyon erős pozitívat teszteltem.

Medi-lab-ot próbáltam.

És láttam egy nagyon-nagyon halvány kék 2.vonalat!!

Lehet szellem csík,de én olyat még nem láttam,szal nem tudom az milyen.

Szombaton még 1x tesztelek,hátha!

A medi-lab 25-ös érzékenységű,azért mutatott pozit szerintem.

Egyébkén hasonló tüneteim vannak nekem is mint neked!

De ez még bármi lehet!

Kitartást és babát kívánok neked!

2009. szept. 3. 14:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! En 3szor teszteltem negativot...mert majd megorultem a kivancsisagtol hogy most mi is van? En is ugyan ilyen femes izt ereztem a szamban..Vartam egy hetet es elmentem orvoshoz ahol megallapitottak hogy babat varok. Ugy hogy legy egy kicsit turelmesebb!Remelem sikerult!
2009. szept. 3. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!