Lányok, mit gondoltok babás vagyok végre vagy nem? Válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Vasárnapra nem várom.Néhány nappal ezelőtt a mellbimbóm bizsergett és a melleimben időnként érzek érdekes húzó jellegű érzést.Vettem 2 napja Medi lab tesztet,mind a 2 teszten szépen látszik még most is a kék 2.csík!Tegnap is teszteltem örömömben de más fajtával az - lett és a ma megint vettem más fajtát az is - lett:( Ritkán erős vérízt érzek a számban,annyira erősen h azt hittem vért fogok köpni.A méhemben is érzetem fura érzést.Tegnap este amikor töröltem magam a wcpapíron pirosszínű vérpöttyöcskék voltak,nagyon aprók.A melleim nyomásra oldalt érzékenyek.Mi lehet?Lehet végre baba?De akkor miért nem mutatott +at a többi teszt?Annyira messze van még a 7vége!!!A hőm 36,7 egy ideje,de 1 napra leesett pár napja 36,3 ra majd visszaugrott másnap 36,7-re.2009. szept. 3. 13:49
11/11 anonim válasza:
Medi-lab teszttel én is voltam már "terhes":(. Rég betiltottam volna!!!!!
Annak idején a kisfiamat a 10-es Qupido mutatta ki nem várt előtti reggel, de azóta az megszűnt:(. Próbálkoztam azóta pár teszttel, de az volt a tuti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!