Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok válaszólnátok? Fontos!

Lányok válaszólnátok? Fontos!

Figyelt kérdés
Vasárnap múlt el a mensim,28 naposak a ciklusaim,de 1 napot késett.Tegnap gombóc érzés volt a torkomban egész nap,és amikor böfiztem sav jött fel,ami nem szokott.Mindegy,vettem tesztet Medi labot és Clear Bluet kaptam,mind2 halvány + lett.Ma a reggeli pisim félre tettem ,vettem megin ugyanezeket a tesztetket,és du-án amikor hazajöttem megcsináltam őket.A Medi L. határozott + lett,de halványabb mint a controll,de nagyon jól látható,a Clear blue nagyon-nagyon halovány lett.Majd a du-i piiből is csináltam e 2-ből,és a Medi la + a clear blue nagyon nagyon haloványan lett az.Fontos hozzá tennem hogy a Medi lab egyből + lett,szinte várni sem kellett!Erre felhívtam a Nő gyógyászom aki azt mondta simán lehet baba,attól h megjött,de majd augusztius 3,4,5 -én jelentkezzek be mert addig úgysem lát semmit,s szedjek magzat védő vitamint.Szerintetek,tényleg lehet baba?
2009. júl. 21. 18:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 99%, hogy kisbabát vársz.
2009. júl. 21. 18:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is majdnem biztos!
2009. júl. 21. 18:33
 3/12 anonim ***** válasza:

Sztem lehet baba!

A tesztek nekem sem voltak egyforma erősségüek!

És van ilyen,h megjön! Ettől még lehet baba!

38hetes kismama!

2009. júl. 21. 18:34
 4/12 anonim ***** válasza:

Vagy van, vagy volt baba.

Szerintem nem érdemes össze-vissza tesztelgetni, és drága is. Maradj meg egy típusú tesztnél, és minden nap egyet használj el maximum, azt is reggel. Ha van baba, akkor erősödni fog a második csík. Így meg csak összezavarod magadat.

2009. júl. 21. 18:35
 5/12 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónak teljes mértékben igaza van. Nagy az esély a babára, de biztos csak a doki után lesz!

Nagyon szorítok!!!!!!

2009. júl. 21. 18:55
 6/12 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak volt baba, de reméljük nálad van is:)

Szerintem kb. 3 naponta csinálj egy tesztet reggel, ha erősödik, akkor van baba.

2009. júl. 21. 19:39
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem babás vagy.

Az első terhességemnél nekem is megvolt az első hónapban.Szorítok.Majd írj légyszí.

2009. júl. 21. 21:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tutira baba,mivel az írásodból úgy vettem ki,hogy mivel pozit teszteltél,másnap du ismételted,és erősebb lett a vonal,szóval nem volt baba,hanem van baba.Viszont én is szeretnék egyet kérdezni.Vettél észre szokatlant a mensidben?Ugyanolyan erősségű,színű volt?Görcsöltél?Ha megtennéd,hogy válaszolsz,megköszönném.
2009. júl. 21. 21:15
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ Nektek! :)

Utolsó leánynak üzenem: a mensim ugyanannyi ideig tartott,mint szokott,de csak 1 nap volt olyan amelyben voltpiroskás vér,a többi nagyon-nagyon sötétbarna volt,viszont nem voltak benne darabos,nyúlós vmik.

A teszteket azért ne gondoljátok hyper erősnek,de amikor bele tettem a vizeletbe egyből ki is rajzolódott a 2. csík,ami jól látható de azért halványabb mint a kontroll.A dokim azt mondta jelent vmit...remélem babát:)

2009. júl. 21. 21:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Gratulálok,utsó voltam,nagyon nagyon kívánom neked,hogy egészséges kisbabád szülessen,minden remény megvan rá:)
2009. júl. 21. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!