Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok babás lehetek? Válaszol...

Lányok babás lehetek? Válaszolnátok? Fontos nekem!

Figyelt kérdés
Ma van a nem várt napja,ami eddig nem is jött.Fehér,krémes folyásom volt eddig,de az előbb amikor megtöröltem magam halovány rózsaszínes árnyalata volt,éppen hogy rózsaszínes.Annyira nem szeretném hogy megjöjjön.Délelőtt teszteltem Clearbluval és Gabriellel és határozottan nagatívak lettk.Most du-án nem bírtam ki ismét teszeteltem Clearbluval és most meg 10 perc múlva + lett.Halvány de jól látható keresztecske...Teszteltem de-őtt One steppel ami -lett,de mivel most a clearb.+,így szégyenszemre kikukáztam a One steppet,és most az is +,szép kis rózsaszín vonalka van ott ahol kell.Tudom eltelt egy pár óra,de mi a véleményetek???Érdekességképpen írom,hogy a délelőtti Clearblut is kibányásztam a szemétből,az most is -,de amit most csináltam az ,ár+!!! Írjatok!Mit gondoltok???Úgy izgulok.:(
2009. júl. 13. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem baba! De a nemvárt napján ennél többre ne számíts még. :) Szóval, tesztelj 2-3 nap múlva reggel, akkor már erősebbek lesznek a plusszok.

Drukkolok!

Jah, és szedj napi 1 folsavat! ;)

2009. júl. 13. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is baba lesz ott. Ha nem jön meg tesztelj pár nap múlva. Akkor már szépen fog látszani a második csík.Előre is gratulálok!
2009. júl. 13. 15:18
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Én mindig kibányászom a teszteket a kukából még sosem volt szellemcsíkos, utána egy nappal sem.

Nagyon babagyanús vagy úgyhogy szurkolok!:)

Írd meg az eredményt!

2009. júl. 13. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
63%

Szia

Én is szoritok neked irj mi lett!!!

2009. júl. 13. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Tényleg ennyi tesztet megvettél? Akkor jobb, ha már most összejött az a kisbaba, mert egy vagyont fogtok tesztekre költeni.:)))

A Clearblue megbízható teszt, csináld újra pár nap múlva, hátha akkor már több HCG lesz a szervezetedben.

Nekem a nemvárt után 3 nappal nagyon halvány lett, utánn a 5 nappal azonnal erős pozitív.

Drukkolok

2009. júl. 13. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajna én már a Clearblue-ban csalódtam párszor. Volt hogy jól látható halvány pozitív lett, és nem volt baba, és nem is lehetett mert nem volt peteérésem! A kikukázott hiába lett 2csíkos, az negatív, érvénytelen.

Ettől függeltlenül ha nem jön meg lehet baba! Tesztelj 3 nap múlva, ha baba van akkor időben kimutatja!

Majd írj! Drukkolok!!!

28 hetes km

2009. júl. 13. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!