Lányok sos válaszolnátok babás ügyben?
Reménykedj csak szerintem nincs ebben semmi rossz hogy igy érzel és gondolkodsz !Én nekem holnapra kéne megjönnie de nem nagyon várom,én is elég sok tesztet csináltam van még egy az holnap reggelre vár :)
Szoritok neked hogy összejöjjön! :)
Elsőnek igaza van,tedd amit mond.Nekem mikor a második babámmal kórházba voltam terhesen,volt egy szoba társam akit szó szerint elöntött e vér mikor behozták,ma már egészséges szép 3 éves kisfia van.Én is véreztem a középsővel 1x.Menj mielőbb dokihoz!!!
Sok sikert.
Szia!
Én mindenképp azt tanácsolom hogy holnap reggel csináld meg a tesztet és mindenképp menj orvoshoz ahogy az előttem hozzászólók írták,főleg ha pozi a teszted.Addig meg pihenj minél többet és ne nagyon emelj vagy hajolj stb.A remény hal meg utoljára!!!Ha a hcg teszt nega akkor nem nagyon érdemes szerintem dokihoz menni mert akkor a mensid lesz.Viszont ha meg korai vetélésed lenne akkor nagyon görcsölnél.Úgyhogy holnap teszt és utánna már tudod a továbbiakat.Nagyon szurkolok neked!!!Tudom milyen éveket várni mi is 3 évet vártunk a manóra!!!!Sok-sok sikert!!!Majd í
Bocsi utolsó voltam.Majd írd meg mi lett veled.
30 hetes km.
szia sztem holnap reggeli teszt után menj orvoshoz akármit mutat, mert ha az neg lehet hogy vetélés, és ürül a hormon belöled, akkor nics mit tenni, amugy nem jár mindenkinek görcsökkel a vetélés, sokan észre sem veszik..
de ha pozitiv, akkor meg azért menj dokihoz hogy adjon gyogyszert ami segit megtartani a babát irj majd mi lett veled.
asszisztens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!