Lányok sos válaszolnátok babás ügyben?
Figyelt kérdés
Vasárnapra nem vártam.Pontos ciklusaim vannak,28 naposak.Tegnap este jelntkezett nagyon halovány vizes barnás színű vmi.Nem örültem,de reménykedtem,s az utolsó fűszálba is kapaszkodtam,de mára ismét elveszítettem a hitem jó pár év próbálkozása után.Szóval Angol órán voltam és délelőtt nagyon rosszul lettem,remegtem s fáztam és mintha leesett volna a vércukrom,sokat kellett pisilnem,de mégis olyan boldogan figyeltem az órán,,örülvén,hiszen reménykedtem h együtt jár az általam bízva hitt terhesség első időszakával,bár majdnem elájultam de nem érdekelt.Majd átmentem szüleimhez s ott a wc-n elkezdtem barnás pirosast produkálni,elszomorodtam,most sem jött össze.Alig vártam h hazajöjjek persze tesztelni.A medi lab határozott +at mutatott a gravi hcg -at.Még mindig reménykedem hátha...Olyan szép + a medi lab és bő 3 nap késés...Álom,ugye,mely megint szerte foszlott?Most voltam pisilni,s pirosas vér jött.3 nap után persze nem olyan mennyigégű mint szokott,sőt lényegesen kevesebb,de piros,nem jó jel.Még van pár tesztem,elsütöm...nem érdekel h ámítom magam,mekkora barom vagyok!Tudom.Pedig van 2 gyönyörűségem!!!21 voltam amikor az elsőt szültem.Csak nagyon fiatal.Most 34 vagyok,boldog,de más mint akkor.Most akarom újra érezni az anyasággá válás velejáróját.Köszönöm h elolvastátok!!!:)Ugye,ne nagyon reménykedjek?2009. szept. 8. 19:04
11/13 anonim válasza:
20,05-nek.
Egy asszisztensnek illene tudnia,hogy vetélés után még egy ideig poz marad a teszt!Barátnőmnek még 1 hét után is az volt,pedgi fiatal terhességet vetélt el.Ilyen gyorsan nem ürül ki a hcg vetélés után.
Kedves kérdező tudom mit érzel,és mennyire lehet babára vágyni így is,hogy van már gyereked.Én is annyi idősen szültem az elsőt mint Te,és 10 12 év után a másik kettőt.
De akkor már majd meg vesztem a babáért.És teljesen más anyává válni fiatalon,és más harmincon túl.Mindig nagy boldogság,de ebben a korban talán már még nagyobb csodának látjuk.
Sok sikert.
12/13 anonim válasza:
Na szia teszteltél?
30 hetes km.
13/13 anonim válasza:
Teszteltél már?Kíváncsiak vagyunk mi lett az eredmény! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!