Lányok válaszolnátok terhességi teszt ügyben? Légyszi. Hogy van ez? Mégsem vagyok babás?
reggeli első vizeletből kell tesztet csinálni, és amíg nem tudsz biztosat, ne igyál több sört!
Milyen teszt volt?
Szaisztok Lányok!
1.-nek üzenem hoyg Kék Csík,terhességi teszt.Ez volt a neve,gyógyszertárban vettem.
2.-nak üzenem,hogy az előző mensesem,4 napot késett.Mindig a 28.-dik nap reggelén szokott megjönni évek óta.A mensim nagyon sötétbarna volt,majdnem fekete.
Uhh akkor lehet hogy az már nem rendes vérzés volt...egyébként meg ez olyan furi, mert én a fiammal mikor terhes lett csináltam ugye teszteket meg el is akartam rakni egyet emlékbe és ugyanez volt hogy egyértelmű 2 csík lett, majd elpárolgott és vékonyka vonal maradt,,,szóval jól eltettem, semmi se látszik már belőle pedig nem volt régen...
Biztos gagyibb ez a teszt..
Azért kiváncsi lennék a következő tesztedre!!:)
drukk drukk:)
Nem tűnt el, és ha pillanatok alatt megjelenik akkor az pozitív.
Anno valami noname sparos tesztet csináltam egy Lilly után második reggeliből, és az is pozitív lett, pár perc után a halvány vastag csíkból egy vékony sötét lett.
Holnap csinálj egyet reggel, ha az is kétcsíkos, akkor no sör még úgy 7hónapig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!