Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok válaszolnátok terhesség...

Lányok válaszolnátok terhességi teszt ügyben? Légyszi. Hogy van ez? Mégsem vagyok babás?

Figyelt kérdés
28 naposak a ciklusaim,és mmost a 20.-dik napomon vagyok.Kártyapartizni voltam a szüleimnél,és ittunk 2 sört,vhogy olyan érzésem volt mintha terhes lennék.Tudom hülyén hangzik.Nincsenek tüneteim nagyon,csak farkas étvágy és sok-sok testápoló szerű folyás.Hazafele vettem tesztet,amit megcsináltam és néhány percen belűl jól láthatóan 2 csík jelent meg,majd kb.15-20 perc múlva eltűnt,vagyis inkább egy hajszál vékony csík maradt hátra.de nagyon vékony!Szerintetek?Lehet hogy babás vagyok csak a sör miatt hígabb lett a vizeletem s ezért változott meg,vagy csak egyszerűen ne vagyok terhes?
2009. máj. 11. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

reggeli első vizeletből kell tesztet csinálni, és amíg nem tudsz biztosat, ne igyál több sört!

Milyen teszt volt?

2009. máj. 11. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A 20. napodon csak akkor mutatná a teszt, ha az előző ciklusban estél teherbe. Normális volt az előző menzesz? De ez sem valószínű, mert akkor már erős pozitívnak kéne lenni a tesztnek és nem eltűnne a vonal, hanem erősödne.
2009. máj. 11. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ritka, de előfordulhat, hogy a ciklus elején volt peteérésed :) Én is azt mondom, másik teszt reggeli első vizelet!
2009. máj. 11. 18:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Szaisztok Lányok!

1.-nek üzenem hoyg Kék Csík,terhességi teszt.Ez volt a neve,gyógyszertárban vettem.

2.-nak üzenem,hogy az előző mensesem,4 napot késett.Mindig a 28.-dik nap reggelén szokott megjönni évek óta.A mensim nagyon sötétbarna volt,majdnem fekete.

2009. máj. 11. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Uhh akkor lehet hogy az már nem rendes vérzés volt...egyébként meg ez olyan furi, mert én a fiammal mikor terhes lett csináltam ugye teszteket meg el is akartam rakni egyet emlékbe és ugyanez volt hogy egyértelmű 2 csík lett, majd elpárolgott és vékonyka vonal maradt,,,szóval jól eltettem, semmi se látszik már belőle pedig nem volt régen...

Biztos gagyibb ez a teszt..

Azért kiváncsi lennék a következő tesztedre!!:)

drukk drukk:)

2009. máj. 11. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:
bocsi az lettem akart lenni de vmiért lemaradt...
2009. máj. 11. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tűnt el, és ha pillanatok alatt megjelenik akkor az pozitív.

Anno valami noname sparos tesztet csináltam egy Lilly után második reggeliből, és az is pozitív lett, pár perc után a halvány vastag csíkból egy vékony sötét lett.

Holnap csinálj egyet reggel, ha az is kétcsíkos, akkor no sör még úgy 7hónapig:)

2009. máj. 11. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!