Lányok válaszolnátok? Lett vki terhes így?
Figyelt kérdés
Vasárnap reggelre nem vártam.Kedd délben megjött,tartott ma reggelig,pedig 6 napig szokott,tehát 1,5 napig volt meg úgy hogy csak pisiléskor jött több vér,a betéten szinte nem volt semmi.Ma reggel volt utóljára pici vérzés,azóta semmi.Tüneteim nincsenek,csak fejfájás,álmosság.Járt már vki így és kiderűlt h babás? A ciklusaim pontosak,mindig 28 napra reggelre jön.2009. szept. 10. 14:31
1/6 anonim válasza:
Egy tesztet csinálnék a helyedben! Esetleg nem vagy felvázva, valami fertőzés vagy ilyesmi?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok.1 hónapja voltam nőgyógyásznál rákszűrésen,uh-n stb.Minden rendben,Teszt?Persze csináltam,de annyira halvány h nem is méltó említésre.
2009. szept. 10. 14:43
3/6 anonim válasza:
Hmmmmmmmm..........pedig a halvány is említésre méltó, főleg ilyen körülmények között, hogy nem megszokott menszid volt, és két napot késett is.
Tudod a tesztek nem mindenkinél mutatják egyformán a terhességet. Lehetett később péd, és a hcg sem egyformán termelődik.
Viszont a vérzés nem nagyon kellett volna, mégha 1,5 napig is tartott. Én a helyedben elmennék orvoshoz, vagy intenzíven tesztelgetnék, vagy nem tudom, de nem hagynám annyiban, ha rendelkezem egy halvány teszttel
11 hetes
4/6 anonim válasza:
Ez akár terhesség is lehet, kis vérzéssel. Újabb tesztet javaslok, pihenést, Magne B6-ot, és pár nap múlva orvost.
5/6 anonim válasza:
Hát ha halvány akkor elég nagy a valószínűsége, hogy baba. A negatív tévedhet, de a pozitív nagyon ritkán. Csinálj még egyet!
6/6 anonim válasza:
Lehet a szervezeted még a menstruációhoz volt időzítve de már a baba miatt kicsit máshogy jött. Ez az első menszinél úgy tudom nem kizárt. a halvány + is +. Keresd fel újra a dokid ha a tesztnek nem hiszel . Uh-n biztos többet lát az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!