Már van két fiam és majd szeretnénk egy 3. babát, de az égész család ellenzi, mit tegyünk? Nem akarunk senkivel össze veszni.
Először is ez a ti családotok, más legfeljebb elmondhatja a véleményét, na de ellenezni?
Úgy tegyetek, ahogy érzitek, (szerintem kevés 2 gyerek). Aki ezért megsértődik, az meg is érdemli.
Ugyanígy vagyok, ugyanezt mondom, amit az előttem szólók: SENKINEK SEMMI KÖZE HOZZÁ! Ti akarjátok, kész. Ti nevelitek fel, akkor ne szóljon bele már senki! Ha meg másra hallgattok, leéltek úgy egy életet, hogy vágyakoztok, aztán meg már kifuttok az időből, és erre fogtok emlékezni, hogy akartunk mégegyet, de senkinek sem tetszett, ezért nem vállaltuk? Ugyanmár!
Én a saját anyámnak ellentmondtam! Az én életem, nem?
Ha nem lennék cselekvő- és döntés képes, akkor gondozó otthonban lenne a helyem, nem a két lányommal meg a férjemmel otthon...Ez esetben meg hagy döntsem már el én, meg a férjem!
Miért ellenzik?
Ha nem függtök szülőktől, külön éltek, nem kell vigyázniuk a gyerekre, ha nincs kedvük épp, és nem szorultok rájuk anyagilag, akkor ne foglalkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!