Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek a párja külföldön...

Akinek a párja külföldön dolgozik és 4-6 hetente találkoznak mennyi idő alatt jött össze a baba?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz így de mi már 8-9 hónapja próbálkozunk...

2012. júl. 17. 21:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
8 hónap alatt
2012. júl. 17. 21:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalat szerint ilyenkor sokkla nagyobb az esély a babára, mert a spontán peteérés ilyen körülmények között gyakoribb, ha nem tudományoskodnak, hanem élvezik a szexet.
2012. júl. 17. 21:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez ígyis-úgyis lutri, de nyilván úgy, hogy nem tudtok időzítetten együttlenni, így lassabban megy majd. 9 hónapból egyáltalán hányszor tudtatok a peteérésedkor együttlenni? Mert a többit kb ne is számold bele. Bár van némi minimális esélye akkor is a teherbeesésnek, mert előfordulhat spontán peteérés, de az nagyon ritka, tehát nem is érdemes vele számolni... 9 hónap ehhez képest nem sok idő. Mondjuk ha azt vesszük, hogy azoknál, akik együtt tudnak lenni bármikor, ha egy nő 12 hónap alatt esik teherbe, az még teljesen normális, márpedig az kb 12-13 peteérés. Szóval akkor kezdj el aggódni, ha már 12-szer sikerült a peteérésedre időzíteni és még mindig nem vagy terhes. Szerintem nálatok az évekbe is beletelhet akár...
2012. júl. 17. 21:57
 4/14 A kérdező kommentje:
Spontán peteérés? Azt hittem az csak a ciklus közepén van mármint pé. .
2012. júl. 17. 21:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Bár az én férjem nem külföldön dolgozik, és elég sokat voltunk együtt, mégis a ciklus 3. napján, tök váratlanul estem teherbe. :)) Bármikor lehet, kitartás, nagyon drukkolok! :)
2012. júl. 17. 22:00
 6/14 A kérdező kommentje:
Kb 4-5 alkalom volt amikor talán vagy neccesen de itthon volt ovu idején
2012. júl. 17. 22:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Első nekifutásra.
2012. júl. 18. 11:54
 8/14 A kérdező kommentje:
ezek szerint baj van velünk?
2012. júl. 18. 11:57
 9/14 anonim ***** válasza:

Azért mert van, akinek elsőre sikerült?

Terminált együttléteknél, azaz ha mindig jókor van együtt a pár 1 éven keresztük (petéréskor, előtte, utána pár nappal) akkor 80% az esély a teherbeesésre. Minden egyes jókor történő együttlétnél 30%. Semmi baj veletek, csak kicsit nehezebb nyilván ez a project, ha keveset tudtok együtt lenni.

2012. júl. 18. 12:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Mivel nincs a "nagykönyv"-ben megírva hogy mikor van peteérés így ezt nem lehet 100%-ra időzíteni természetesen én is tudom hogy általában középidőben történik de mindig vannak rendhagyó esetek.. Az lenne a legjobb ha egyszer egy teljes ciklusban tudnánk próbálkozni ugye?
2012. júl. 18. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!