Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hete szakítottam a bnőmmel, meg elment a baba, stb. Ma felmentem chatre és csávónak irogat ilyeneket hogy szeretlek meg majd vasárnap találkoznak így puszi úgy puszi vasárnap majd rosszalkodunk. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
ilyenkor mivan verjem szét mind2-őt vagy menjek rugjakk be?
köszi mindenkinek előre....
2008. júl. 18. 18:50
1/11 anonim válasza:
Szerintem annak semmi értelme nincs hogy szétverjed öket,meg annak se ha leiszod magad.Szerintem beszéljétek meg a dolgot.Lehet érzelmileg eltávolodtatok egymástól?
2/11 anonim válasza:
Ha szakítottál vele, akkor mér bántanád?Amúgy is, ha szeretted/szereted nem ütnéd meg, jó esetben.Lehet így próbál téged elfelejteni, vagy így akar lazítani, te is ismerkedj felejts ne vele foglalkozz.
3/11 A kérdező kommentje:
Ha ez így menne dejó lenne istenem..csak az a baj hogy semmi kedvem nincs ismerkedni se bulizni.jah 6 hete még úgy volt h gyerekünk lesz és ő még jobban akarta mint én én is akartam persze.
2008. júl. 18. 19:03
4/11 anonim válasza:
Nem ér meg annyit, hogy megüsd őket. Hogyha boldogok, éljék az életüket (de ezekből a szavakból ítélve nem lesz tartós kapcsolat). Hagyd őket a fenébe, csak magadat hergeled, ha velük törődsz. Inkább lazíts, csajozz.
6/11 A kérdező kommentje:
összevesztünk olyan dolgon amit mind2-en elnézhettünk volna főleg én szal én voltam a hülye eljöttem tőle jah.
2008. júl. 18. 19:34
7/11 anonim válasza:
hagyd ott, felejtsd el, keress mást bárhogy
8/11 anonim válasza:
szia! tudom,ez rohadt egy szar érzés,nem tanácsolom azt h csajozz mert úgyse menne...sztem várj egy kicsit,higgadj le és menj el a lányhoz beszélgetni.Hogy ez neked nagyon rosszul esik meghogy még mindig szereted stb. ezzel sokkal többet érsz el,mintha nekiktámadsz! sztem men lesz abból a 2rosszalkodásból semmi",csak a barátnőd igy próbál visszavágni,amiért elmentél tőle...szegény ha most vetélt el,akkor nem lesz kedve más pasikkal hancurizni,viszont mindennél jobban szüksége van rád!!Csak ezt nem mondja. Ne hagyd cserben!
9/11 anonim válasza:
Orvostanhllgato vagyok es nem akarok okoskodni, de egy veteles hormonalis valtozasokat hoz magaval egyno testeben, a hormonszintek hirtelen lecsokkennek, mert mar nem kell fenntartsak a magzat eletbenmaradasat. Erre ugy reagal az anya teste mintha drogelvonasban reszesulne, mely depresszio, ehez tarsul meg egy anya gyermekenek elvesztese okozta fajdalom, meg az onvad, meg talan a te vadolasod is. Ugy erezheti, a baba elvesztesevel megszunik koztetek is egy kapcsolat, foleg, hogy leleptel tolle amikor most lenne a legnagyobb szuksege a gyengedsegere. Mi nok, sokszor viselkedunk hulyen ...masnak is lehetek szep, hat akkor mert nem feltesz legalabb egy kicsit
10/11 A kérdező kommentje:
Thx mindenkinek jah tudom az utóbbi időben nem foglalkoztam vele annyit ugy voltam vele hogy biztos velem marad és az enyém háth kicsit pofára estem..most a faszságom miatt szenvedek..más ne essen ilyen hibába!
2008. júl. 19. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!