Akinek nehezen jött össze a baba, gondolt arra végső elkeseredésében, hogy sosem fog sikerülni? Milyen érzés volt, mikor kiderült, hogy mégis megtörtént a csoda?
Szerintem minden nő gondol erre, akinek nehezen jön össze. Ez sajnos a természetes. Még a legpozitívabb emberek is elbizonytalanodnak egy idő után.
Amikor megcsináltam az ezredik tesztet és a szokásos egy csík helyett kettő lett, konkrétan nem kaptam levegőt, lecsúsztam a kanapéról és csak azt ismételgettem, hogy úristen, úristen, úristen...
Hisztis rohamot kaptam örömömben, és előbb anyámat hívtam fel, mert tudtam, hogy a józanságával pillanatok alatt helyretesz, mert tényleg kicsit elmentek nekem akkor otthonról:-)
Gondoltam. az örökbefogadáson is elgondolkoztam. Az 5 tb-s lombikon tuti végigmentünk volna, de több, mint 3 év próbálkozás, orvosi vizsgálatok, beavatkozások után a 2. lombik sikerült.
Sokáig nehezen hittem el.
Teljesen akkor fogom, ha kint lesznek, egészségesen:-)
36 hetes ikres kismama
Gratulálok az ikres Kismaminak!!!!! Olyan jó neked!!!
Mi egy éve próbálkozunk aktívan, már egy jó ideje orvosi hátszéllel. Remélem hamarosan sikerrel járunk, de néha nekem is eszembe jut hogy úristenmostmilesz... meg hogy talán csak az inszem a megoldás. Vagy talán a lombik. És mi lesz, ha az sem jön össze.... Egyenlőre még kaptunk pár lehetőséget az inszem előtt, de néha nagyon nehéz... Babásodjunk végre, mindenkinek ezt kívánom!!!
Igen, szerintem aki ebben a cipőben jár, mindenki végiggondolja az eshetőségeket.
4 év után, 2. lombikra született meg a mi babánk is. Most egy éves, igazi kis örökmozgó, egészséges kisgyerek.
Nem tudom leírni azt az érzést, amikor a teszten megláttam a két csíkot. Azóta se nagyon hiszem el. Még amikor elnézem Őt, ahogy játszik, alszik, akkor is nehezen fogom fel, hogy igen, végre itt van, rá vártunk és most már semmi sem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!