Mindjárt megjön érzés, késés? Lehet a melegtől?
Figyelt kérdés
Kb. 5-6 napja mindjárt megjön érzésem van, fájnak a melleim, és három napja legalább késik. Nem hiszek benne, hogy baba,annyit csalódtam, de mi van ha mégis, igaz? Hétvégén akarok tesztelni. Felmerült bennem, hogy a meleg miatt lehet e ez az egész?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
2012. júl. 3. 10:47
1/4 anonim válasza:
Szerintem a melegtol nincs megjon érzés .
2/4 anonim válasza:
Én sem várom már egy ideje. Sokat fáj a fejem és nem tudom, hogy a melegtől vagy a hormonok...
3/4 anonim válasza:
A meleg okozhat fejfájást, szédülést, fáradtságérzetet,befolyásolhatja az étvágyad, ha kevés a folyadék, amit fogyasztasz, vagy magas a vérnyomásod. De! Nem okoz mensi szerű görcsöket és nem befolyásolja a menstruációt sem! Szerintem én erősen elkezdenék gyanakodni a helyedben!
4/4 anonim válasza:
es mikor kellen megjonnie tenylegesen? szerintem tesztelj... hatha pozitiv lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!