Nemvárt előtti mindjárt megjön érzés mennyire volt folyamatos nektek, és meddig tartott?
Figyelt kérdés
Ja és mennyivel a nemvárt előtt jelentkezett? Egész nap éreztétek vagy csak időszakosan? Más egyéb tünet esetleg? Köszi!2012. jún. 28. 07:42
1/3 anonim válasza:
Nekem nemvárt előtt 2-3 nappal kezdődött a mindjárt megjön érzés, és kb. 4-5 napig tartott. Ez idő alatt állandóan a wc-re rohangáltam, mert mindig úgy éreztem, hogy na most tuti megjött. De nem. Helyette lett egy szép pozi tesztem. :) Más tünetem nem volt. Később persze jött a hányinger, hányás, aluszékonyság, mellfeszülés, de ott az elején nem volt semmi.
2/3 A kérdező kommentje:
És folyamatosan, egész nap érezted ezt a megjön-érzést? Mindig ugyanolyan intenzitással? Mikor teszteltél pozit?
2012. jún. 28. 08:01
3/3 anonim válasza:
Igen, folyamatosan, egész nap éreztem, de ez biztosan változó. Gondolom vannak, akik nem egész nap érzik. Én tényleg 20 percenként szaladtam a wc-re, mert állandóan olyan érzésem volt, hogy megjött. A nemvárt napján, reggeli első vizeletből teszteltem egyértelmű pozitívat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!