A mindjárt megjön érzés lehet folyamatos 4 napja?
Figyelt kérdés
Egyolytában fáj a hasam alja, de nem jön meg, két napja késik. Néha mindjárt megjön érzés, néha csak simán érzem a hasam alját, hogy fájdogál? Lehet terhesség jele? Más tünetem nincs. TEsztelni még nem teszteltem. Volt már más is így?2011. jan. 24. 10:34
1/9 anonim válasza:
Igen, lehet. A terhességem elején pont így éreztem, a többi tünet csak később jött 1-2 héttel.
2/9 A kérdező kommentje:
Az késés után hány nappal volt? Annyira szeretném, hogy terhesség legyen.
2011. jan. 24. 10:43
3/9 anonim válasza:
Én is pontosan így éreztem! majdnem egy hétig éreztem,hogy mindjárt megjön,majd teszteltem egy pozitívat! (nemvárt előtt pár nappal)
4/9 anonim válasza:
Én is pontosan így érzek már kb. 6 napja, ami fura, mert még kb. 9 napom van a nemvártig, tehát mondhatni, pé óta egyfolytában ezt érzem, és erős mellfeszülést-érzékenységet. Hogy mi ez, fogalmam sincs.
Szurkolok Neked, hogy baba legyen (már ha ezt szeretnéd)!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagyon szerettem volna, hogy baba legyen, de sajna már barnázok, ezután meg mindig meg szokott jönni.
2011. jan. 24. 20:02
6/9 anonim válasza:
:(
Ezt sajnos ismerem, de kitartás!
Régóta próbálkoztok?
7/9 A kérdező kommentje:
Féléve. Második baba lenne. Még nem vagyok elkeseredve, csak kicsit. Az első baba nagyon hamar sikerült. Ti?
2011. jan. 25. 08:46
8/9 anonim válasza:
Az első baba az első hónapban sikerült! ő most másfél éves! A második baba a második hónapban,sajnos 6 hetesen elvetéltem! És most döntöttünk,úgy,hogy újra nekivágunk a babaprojektnek!
9/9 A kérdező kommentje:
Sok sikert kívánok Nektek is!
2011. jan. 25. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!