Valakinek ilyen tesztekkel maradt meg baba?
2012. júl. 17. 08:03
1/8 A kérdező kommentje:
30-a körül jött össze és 7-10. között kellett volna megjönnie!
2012. júl. 17. 08:06
2/8 anonim válasza:
Ilyen vagy hasonló kérdést már tettél fel a múlt héten...És igen terhes vagy!Mindig erősebb és erősebb a pozi teszted!27 hkm
3/8 anonim válasza:
Ez egyértelműen pozitív.:) gratulálok!:)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de szerintem épp hogy nem erősödnek! 13-ai a legerősebb, de utána megint gyengébbek a tesztek!
Én már nem tudom! Lányommal egyértelműbb volt
2012. júl. 17. 08:13
5/8 Hannkah válasza:
Szerintem ne aggódj és ne tesztelj folyamatosan. Már tudod, hogy kismama vagy újra és örülj ennek. Ha eljön a 6. hét irány a doki. Én úgy tudom (de lehet, hogy tévedek), hogy a hcg csak egy bizonyos ideig termelődik, utána nem. Ha pozit teszteltél (márpedig úgy látom), akkor hiába halványul a vonal színe, ha nem jön meg nincs mitől tartanod!! Nyugiiii :)
6/8 anonim válasza:
Milyen tesztek ezek? nem lehet, hogy ezekkel van a gond?
Amúgy igen, fura, hogy nem erősödik. de miért agyalsz ezen?
Teszteltél, 3. örülj addig, amíg a doki azt nem mondja, hogy gond van. Ami persze valószínű nem jön el.
Mi a fenéért tesztelsz még???
7/8 anonim válasza:
Így van, nyugi! Nem jött meg, babás vagy, örülj neki és ne aggódj ennyit, biztosnak kell érezned a babát, ne kételkedj, sokat számít a hozzáállás!
Ne félj, minden rendben, hamarosan a doki is látja és pár nap és te is láthatod a szívecskéje pulzálását.
Nyugi kismama :) Lennék nagyon a helyedben :)
8/8 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy izgulsz, de ezek mind különféle tesztek. Ha mind egyforma lenne, akkor látható lenne talán, hogy napról napra erősödik, így nincs ennek értelme. De minden teszt pozitív, úgyhogy nem hiszem, hogy okod lenne aggodalomra. Különben is nem jött meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!