Milyen praktikák vannak arra, hogy ctg-n felkeljen a baba?
Figyelt kérdés
Ma voltam először és nem igazán óhajtott felkelni a vizgálat alatt. Lépcsőztettek, meg sétáltattak is de semmi. 3 nap múlva vissza kell mennem és nem tudom, hogy mit csináljak, hogy biztos felkeljen.2012. júl. 16. 20:47
1/9 anonim válasza:
én nem ettem, az kiverte nála a biztosítékot :)
2/9 anonim válasza:
Nekem néhány szem szőlőcukortól fél óra múlva iszonyat hepajba kezd a pocaklakóm. :)
3/9 Kiki01 válasza:
Nincs a védőnőnek elektromos borotvája vagy hajnyírója? Azt odatartotta a pocimhoz és akkorát ugrott szegény babóca h én is majdnem infarktust kaptam. Na mindegy, ha neki nincs, a férjedét elviheted.
4/9 A kérdező kommentje:
Azt nem merem megkockáztatni, hogy nem eszem mert akkor bedurcizik és azért se fog mocorogni:) próbálták vmi elektromos szerkezettel ingerelni de most az se hatotta meg:) a szőlőcukrot megpróbálom, hátha....:D
Köszönöm :D
2012. júl. 16. 21:08
5/9 anonim válasza:
Szerintem kóla+csoki kombinációt próbálj meg!!Én sokszor alkalmaztam,mert nem volt hajlandó produkálni semmit ctg-n.Aztán nem volt kedvem órákat ott dekkolni. :) Tökéletesen bevált.
6/9 anonim válasza:
Rutinos ctg-s vagyok: a csoki tutira beválik, közvetlenül előtte, vagy lehet ctg alatt is.
Kicsit off, de lépcsőzni nem szabad, mert éppen ellentétes hatást érsz el vele, plusz még a lepényi keringést is lassítja. Erről akkor világosított fel egy doki, mikor már nagyon szülni szerettem volna, és ezért lépcsőzni kezdtem.
7/9 anonim válasza:
Csoki, kóla. Engem kiküldtek, hogy vegyek. :)
8/9 anonim válasza:
Én is a kóla+csoki kombinációra esküszöm! 4D-re mentünk,nagyon jól aludt végig,semmit nem láttunk belőle,majd 2 hét múlva meg kellett ismételni...a kóla csoki csodákat tett :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket és remélem beválik a csoki kola nálunk is:)
2012. júl. 17. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!