Adnátok ötleteket hogyan diszitsem babá, m szobáját . Házi praktikák tippek amik nem kerülnek egy vagyonba?
Én dekorgumiból csináltam neki figurákat és két oldalas ragasztóval tettem a falra és a bútorokra. Akárki jön hozzánk mindig megcsodálja és megkérdezi, hogy hol vettem ezeket:) Tényleg nagyon szépek lettek.
A terhességem alatt szerettem csinálni.
Dekorgumiból sok minden mást is lehet készíteni. Pl: szélforgót, hurkapálcikára erősíted és beszúrhatod egy virág mellé az ablakba.
Szia!
Én imádok dekorálni :-)))
Általában magam készítem a sablonokat/alaklemezeket is.
A lányom szobájában mindig aktívan ténykedem.
Kedvenc alapanyagaim a dekorációs gumi és a filc textil, de színes papírokból és kartonból is készül ez-az (ezeket általában laminálom is). Bár festettem is a falra egy padlótól-plafonig zsiráfot is, azt falfesték színezővel.
Minden évszakban új dekorációt teszek fel a hölgynek :-)
Töltök fel képeket, hogy most épp milyen a kuckó, hátha megtetszik neked vmi és lesz pár ötleted ;-)
(Nem nagy szoba (panel fél szoba), de jó világos.)
...ha kisfiam született volna, akkor azt hiszem macik, autók, vonatok és repülők dominálnának ;-)
Remélem adtam pár ötletet!
Jó dekorálást! Ha esetleg lenne hozzám kérdésed írj nyugodtan privit :-)
Egy 9,5 hónapos tündér anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!