Praktikák, trükkök, hogy kislány legyen a baba?
Figyelt kérdés
Tudom, nincs 100 %-os tipp, de azért mégis, tapasztalatokat várnék! Minden vágyam egy kislány!:) Köszönöm2012. márc. 13. 19:08
1/10 anonim válasza:
Nincs :) Mármint van aki azt mondja, hogy hát én ezt meg azt ettem / ittam és lány lett. Csak épp honnan tudja, hogy ha nem ette / itta volna, akkor nem lett volna szintén lány? :))
Állítólag van egy táblázat hogy mikor kell együtt lenni, de ez is olyan hogy valakinek bejött, valakinek nem.
Keress rá, peteéréshez köti az együttléteket :)
2/10 anonim válasza:
Szia,
első babám fiú, ill. a családban csak fiúk vannak,úgyhogy mi is nagyon szerettünk volna kislányt.
Mi úgy voltunk együtt,hogy csak peteérésig,még aznap is,de utána már nem.
Hogy ennek köszönhető vagy sem,nem tudom,de a 3 éves tündéri fiam mellé megérkezett egy tündéri kiscsaj,aki már 3 hónapos.:)
Sok sikert!;)
3/10 anonim válasza:
Imában lányt kértünk :), azt is kaptunk :D
4/10 anonim válasza:
A www.ciklus.hu oldalon vannak praktikák.
5/10 anonim válasza:
Igen a ciklus.hu-n ha vezeted a ciklusodat akkor az megmutassa mikor legyetek együtt hogy lány legyen.Nekem utólag visszanézve bejött.De én úgy tudom peteérés előtt kell együtt lenni,mi akkor voltunk.Bár nekünk teljesen mindegy volt,hogy mi lesz.
6/10 anonim válasza:
Hát nekem úgy lett lányom, hogy csak megszakítással védekeztünk, nem tudatos volt a dolog, de nagyon boldogok vagyunk, hogy a fiunk után született egy kislányunk is!
7/10 anonim válasza:
a fiú spermák gyorsabbak de hamarabb életképtelenek lesznek, a lány spermák lassabbak, de szívósabbak. ezért ha épp peteéréskor érnek oda a spermák, akkor esélyesebb a fiú, ha viszont a legtermékenyebb nap előtt 2 nappal, avgy 1-gyel utána történik az aktus, akkor a lány az esélyesebb.
8/10 anonim válasza:
Peteérés elött vagy az napján kell eggyütt lenni,én igy csináltam és van egy 1 éves kislányom:)Sok sikert:)
9/10 anonim válasza:
A lányom peteérés után 1 nappal,a fiam előtte 1 nappal fogant. Nem volt tudatos,lehet,hogy csak véletlenül sikerült így,nekünk mindegy volt a baba neme.
10/10 anonim válasza:
Nem tud peteéres utan foganni....12 oraig él a pete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!