Szerintetek létezik az, hogy egy 2 éves kislány megérzi hogy útban a kistesó?
férjemmel babaprojekten vagyunk, február elejére nem várom, semmi tünetem nincs egyenlőre..de szerintem nem vagyok terhes.
A LÉNYEG :
tegnap este játszottunk a gyerkőccel, de én közbe ráfeküdtem az ágyra
egyszer csak odamászott hozzám és felhajtotta a pólómat és elkezdte simogatni a hasam és mondta hogy : -hejte
és meg is puszilta
csak lestünk apával miért csinálta ezt,.
ezelőtt soha és azóta se..
teljesen meglepődtem..
miért csinálhatta? nem kötöttük az orrára hogy kistesót készülünk alkotni :)
akkor meg miért csinálta ezt?
én is hallottam azért kérdeztem
de hogy ennek van vmi alapja?..
beigazolódhat?
tényleg elcsodálkoztam !
Biztos, hogy megérzi.
Az én alig 11 hónaposom is megérezte a kistesót, mikor még nem is tudtunk róla.
Ő sokkal anyásabb lett és állandóan szopni akart, bontotta ki a pólómat, pedig már sajnos régóta nem tudtam szoptatni.
Pár hétre rá ki is derült, hogy babánk lesz!
Azóta is simogatja, puszilgatja a pocakomat a kisfiam, és tudja hol lakik a hugi!
A "nagyobb" nálunk most 15 hónapos, a pocakbébink pedig 21 hetes.
11 hónapos a kisfiam, pár napja tudom, hogy lesz kistesója. Azóta a babámmal nem lehet bírni, folyamatosan ordít, nyávog, hisztizik, nem akar egyedül lenni egy percre sem, tol el magától, majd pillanatokon belül csimpaszkodik rám.
A gyerekek máshogy működnek mint mi, tuti érzik.
Igen megérzik,ebben biztos vagyok.
A barátnőm kislány a a régóta babára váró keresztanyjával közölte,h baba van a hasában:DDD gondolhatjátok :) és bizony ott is volt és ők még nem tudták:D
A kersztfiam 3 éves,aki egy kis ugribugri bohóc..mikor terhes voltam,állandóan odajött hozzám megölelt és megpuszilt..olyan gyengédséggel,hogy mindog elbőgtem magam..azelőtt úgy kellett neki könyörögni egy pusziért:)
De jó volt ezeket olvasni! :)
Majd megírhatnád, hogy jól érezte-e a ksilányod! Bízzunk benne! :)
13 hónapos volt a kislányom decemberben. Ezerrel dolgoztunk a babaprojekten,mindig is bújós volt, de nálunk is hasonló votl a szitu. Ültem a földön jött oda felhúzta apólóm és puszilgatta a hasam. Csak néztünk nagyokat. Én akkor már sejtettem, 4 nap múlva + lett a teszt:):)
És utána nálunk is elő jött ez a hisztis, állandóan nyügös korszak,de szerencsére kb egy hétig tartott, nagyon kimerítő volt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!