Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 38 éves nőnek lehet még gyereke?

38 éves nőnek lehet még gyereke?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha az lenne az első. Most még csak keresem az igazit, de úgy döntöttem, 38 évesnél idősebb nővel nem jövök össze, mert családot is szeretnék. Vagy túl nagyvonalú vagyok? Lehet, hogy már a 30-as korosztályt is hanyagolnom kellene?

2012. máj. 1. 04:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, sőt, 40 felett is (bár ha egy mód van rá, érdemes korábban)
2012. máj. 1. 05:23
 2/19 anonim ***** válasza:
4%

Én személy szerint nem szülnék szívesen első babát 30 felett!38 évesen meg pláne nem!De ez én vagyok!

Nagyon sokan bevállalják és működik is a dolog!Ha neked az a korosztály való,hát hajrá!:)

2012. máj. 1. 06:49
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

Az egyik kolléganőmnek is 38 évesen lett meg az első babája. Neki volt előtte 3 vetélése, és több évet vártak erre is, de sikerült.

Szóval lehet.

Sőt, a szomszédunk 45 évesen szülte meg a babáját, mert becsúszott két nagy gyerek mellé és nem akarták elvetetni. Ez nagyon becsülendő.

2012. máj. 1. 07:18
 4/19 anonim ***** válasza:
18%
Bár egyáltalán nem lehetetlen, hogy gond nélkül megfoganjon és szüljön egy nő akár 38 évesen is, azért az esélyek durván rosszabbak. 30 fölött meredeken zuhan a termékenység és nagyobb az esély beteg kisbabára is.
2012. máj. 1. 07:20
 5/19 Sókristály ***** válasza:
87%

"úgy döntöttem, 38 évesnél idősebb nővel nem jövök össze"

És a szerelem hol marad :-) A párválasztásnak nem szabad ennyire racionálisan működnie. A másik, hogy gondolom, Te is jóval 30 fölött vagy. Mi van, ha a fiatalabb kategória meg veled nem akar összejönni?

De hogy a kérdésedre válaszoljak, simán lehet 38 évesen gyereke egy nőnek. Én 38 és 40 évesen is szültem, könnyen összejöttek a babák, problémamentes volt a terhesség és a szülés is.

2012. máj. 1. 08:07
 6/19 anonim ***** válasza:
73%
szülhet gyereket egy 38 éves nő is, sőt nem egyszer hallani hogy 40 felett is sokan szülnek. Én 32 éves vagyok, első baba és a rizikófaktorom olyan alacsony mint egy késő huszonévesnek. Persze ez sajna a korral változik. Én azt mondom hogy azért az első babát jobb 35 alatt szülni mindenképp.
2012. máj. 1. 09:21
 7/19 anonim ***** válasza:
53%
Tényleg, és te mennyi idős is vagy? ja, és olyan jóképű, jó fej, stb. hogy így válogathatsz? Szerencsés fickó! Egyébként persze, 63 évesen is szült már nő... NYilván ha megtehetném, én inkább a 30asak táborából válogatnék. Sőt, nem is így. Korodhoz illőt válassz...:)
2012. máj. 1. 09:46
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig a nő dönti el, hány évesen akar szülni. Én is azt hittem, fiatal kismama leszek, mert korán férjhez mentem, 25 évesen már azt hittem, jöhet a gyerek, mikor tönkrement a kapcsolatunk, elváltunk. Most stabil kapcsolatban vagyok újra, de azóta eltelt pár év, tuti nem szülök 30 alatt. Az élet ilyen. De azért párkeresésben miért kellene leírni valakit, mert elmúlt 30 éves? Gyermekvállalás szempontjából egyáltalán nem rossz. Rengetegen szülnek 30 felett! A stílusod viszont tenyérbemászó, én kérném, hogy velem ne legyél "nagyvonalú",... ! A 30-as korosztály nevében is kérem, igen, hagyd ki őket! Még lehet, hogy egy normális stílus az elvárásuk, és csalódnál!
2012. máj. 1. 09:54
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
En 39 voltam, mikor az elso babammal teherbe estem es a 40 szulinapom elott 2 honappal szuletett makkegeszsegesen. Problemamentes terhessegem volt, es 2. probalkozasra osszejott a baba. De ha te az alapjan dontod el, hogy ki legyen a tarsad, hogy nemzokepes-e vagy sem, akkor inkabb maradj egyedul. Part szerelembol valaszt az ember, ezt jobb ha megtanulod, mert kulonben fusztralt leszel egesz eletedben. "Jo valogatast"!
2012. máj. 1. 10:53
 10/19 anonim ***** válasza:
56%

Jól kiosztottátok a kérdezőt! Én értem a gondolatait, indokait, még ha fogalmazhatott volna finomabban is....

Kedves kérdező, az ember szívvel és ésszel választ párt, ez a tartós házasság titka, igazad van, hogy olyat keresel, akivel megkaphatod, amit szeretnél. Csak vigyázz itt nagyon, hogyan fogalmazol, mert megy a pfujjozós hadjárat mindenki ellen, aki mást mond, mint az átlag.

Ha családot szeretnél, jobb, ha fiatalabb a hölgy, hiszen esélyesebb, hogy valóban lehet közös gyermeketek, gyermekeitek.

Az én férjem az USA-ból települt haza és pontosan azon szempontok alapján (is) keresgélt, mint te. Igen, fontos, hogy szeresd is az illetőt, de nagyon fontos az is, hogy képesek legyetek együtt élni - ehhez pedig az kell, hogy azt nyújtsátok egymás számára, amire a másiknak szüksége van. Tutibiztos, hogy ha családot szeretnél és nem jön össze, mert az illető hölgy már nem olyan termékeny, akkor az a kapcsolat halála lesz. Sajnos ma nagy divat a válás, pedig ha az emberek nem csak hirtelen szerelembe esnének és a rózsaszín köd közepén választanának társat, tartósabb kapcsolatok születhetnének.

Igen, fontos a szerelem, de az elmúlik. Fontosabb a szeretet, a megbecsülés, a közös értékrend és az, hogy a céljaitok, álmaitok nagyjából egy síkra essenek és teljesülhessenek.

Remélem, megtalálod, akit keresel, sok boldogságot hozzá, járj nyitott szemmel - nem tudom, hány éves vagy és hogy milyen megjelenésű, de nagyon sok huszonöt-harmincöt éves nő szeretne negyven körüli társat, pont azért a biztonságért, amit az érettebb férfi nyújtani tud. Köztünk is 10 év van a férjemmel és azt kell mondjam, ideális a korkülönbség. Amúgy 29 évesen szültem az első gyerekünket, mostanra a harmadikat várjuk. :-)

2012. máj. 1. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!