38 éves nőnek lehet még gyereke?
Én személy szerint nem szülnék szívesen első babát 30 felett!38 évesen meg pláne nem!De ez én vagyok!
Nagyon sokan bevállalják és működik is a dolog!Ha neked az a korosztály való,hát hajrá!:)
Az egyik kolléganőmnek is 38 évesen lett meg az első babája. Neki volt előtte 3 vetélése, és több évet vártak erre is, de sikerült.
Szóval lehet.
Sőt, a szomszédunk 45 évesen szülte meg a babáját, mert becsúszott két nagy gyerek mellé és nem akarták elvetetni. Ez nagyon becsülendő.
"úgy döntöttem, 38 évesnél idősebb nővel nem jövök össze"
És a szerelem hol marad :-) A párválasztásnak nem szabad ennyire racionálisan működnie. A másik, hogy gondolom, Te is jóval 30 fölött vagy. Mi van, ha a fiatalabb kategória meg veled nem akar összejönni?
De hogy a kérdésedre válaszoljak, simán lehet 38 évesen gyereke egy nőnek. Én 38 és 40 évesen is szültem, könnyen összejöttek a babák, problémamentes volt a terhesség és a szülés is.
Jól kiosztottátok a kérdezőt! Én értem a gondolatait, indokait, még ha fogalmazhatott volna finomabban is....
Kedves kérdező, az ember szívvel és ésszel választ párt, ez a tartós házasság titka, igazad van, hogy olyat keresel, akivel megkaphatod, amit szeretnél. Csak vigyázz itt nagyon, hogyan fogalmazol, mert megy a pfujjozós hadjárat mindenki ellen, aki mást mond, mint az átlag.
Ha családot szeretnél, jobb, ha fiatalabb a hölgy, hiszen esélyesebb, hogy valóban lehet közös gyermeketek, gyermekeitek.
Az én férjem az USA-ból települt haza és pontosan azon szempontok alapján (is) keresgélt, mint te. Igen, fontos, hogy szeresd is az illetőt, de nagyon fontos az is, hogy képesek legyetek együtt élni - ehhez pedig az kell, hogy azt nyújtsátok egymás számára, amire a másiknak szüksége van. Tutibiztos, hogy ha családot szeretnél és nem jön össze, mert az illető hölgy már nem olyan termékeny, akkor az a kapcsolat halála lesz. Sajnos ma nagy divat a válás, pedig ha az emberek nem csak hirtelen szerelembe esnének és a rózsaszín köd közepén választanának társat, tartósabb kapcsolatok születhetnének.
Igen, fontos a szerelem, de az elmúlik. Fontosabb a szeretet, a megbecsülés, a közös értékrend és az, hogy a céljaitok, álmaitok nagyjából egy síkra essenek és teljesülhessenek.
Remélem, megtalálod, akit keresel, sok boldogságot hozzá, járj nyitott szemmel - nem tudom, hány éves vagy és hogy milyen megjelenésű, de nagyon sok huszonöt-harmincöt éves nő szeretne negyven körüli társat, pont azért a biztonságért, amit az érettebb férfi nyújtani tud. Köztünk is 10 év van a férjemmel és azt kell mondjam, ideális a korkülönbség. Amúgy 29 évesen szültem az első gyerekünket, mostanra a harmadikat várjuk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!