Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két nőnek lehet gyereke?

Két nőnek lehet gyereke?

Figyelt kérdés
Szerintetek, ha két nő összerakja az X kromoszómáját, abból születhet valami? Egy másik lány? :D
2010. okt. 2. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:

elvileg igen, de azért ennyire nem egyszerű.

tudtommal még ilyet nem csináltak.

2010. okt. 2. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Pont most olvastam:

[link]

2010. okt. 2. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Az etikai kérdéseken túl sokmindent meg kellene még oldani ehhez, pl. a genomiális imprinting problémáját (ez az a jelenség, hogy az apától és anyától örökölt DNS-en más-más szakaszok aktívak). Két női imprintinggel rendelkező DNS-ből nem lehet életképes utód.
2010. okt. 2. 23:47
 4/5 anonim ***** válasza:
26%

Akkor a kérdés megint ott van,hogy ha csak lányok születnének minek a férfi ha képesek anélkül is lehet nemzeni?

Ezzel egyidejűleg viszont úgy gondolom,hogy előbb utóbb olyan genetikai hibák ütköznének ki, ami fajunk kihalásához vezetne.Pl vannak csak olyan betegségek amik a nőknél vannak nagyobb arányban...súlyosak, szóval egy idő után tuti jobban kijönnének.

A másik meg az,hogy lehet e ez egyáltalán, mert sztem nem.

Miért nem robotokat gyártanak már vazz?Xd

2010. okt. 3. 00:25
 5/5 anonim válasza:
engem is nagyon érdekelne ez a téma hogy két nőnek hogy lehet gyereke!na és persze mennyiért?mert gondolom nem ingyen!szerintem ez egy csodálatos dolog lenne!egyépként meg ez hogy kihal az emberiség !ez hülyeség!igy is többen vagyunk mint kellene!és nem lesz az egész világból homoszexuális...szóval az egyed fent tartás meg van oldva!az meg hogy mindenkinek 1 élete van és azt úgy akarja élni hogy nyugodtan csukja le a szemét ha el jön az a nap!és tudja hogy meg tett mindent hogy boldog legyen!...szerintem ez vinné előrébb az egész világot!és nem az hogy pár okosnak hitt ember irányitja a többit!na minde1 ez az én véleményem:))))....de azért szívesen olvasnék még több cikket,vagy aki tud vlmit erről a dologról az írjon!:)csááó és köszi előre:)
2012. okt. 4. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!