A dohányos férfinak és nőnek nehezebben lehet gyereke?
Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 16:53
1/7 anonim válasza:
Állítólag igen.De a mi példánk más mutat.Sem én sem a párom nem dohányzunk és nem is dohányoztunk csak fiatal korunkban kipróbáltuk és baba még sehol.Ráadásul a multkor voltam a nőgyogyon és 2 anyuka nagy pocakkal cigarettázott a gangon.Hát inkább nem mondom el mit éreztem.Már az is eszembe jutott lehet hogy ha innánk meg dohányoznánk már rég babás lennék.
Egy éve babára várva.
2/7 anonim válasza:
Mindig vannak kivételek, de az adatok azt mutatják, hogy a legtöbbjüknek nem csak, hogy nehezebben jön össze a baba, de megdöbbentően nagy arányban születik betegen.
3/7 anonim válasza:
Szia! Én dohányoztam, mikor teherbe estem, és a párom is. Konkrétan nem terveztük. Egyetlen alkalom volt, és elégnek bizonyult.:) Amikor kiderült, letettem a cigit. a kislányom szerencsére erős, egészséges baba.
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg igen. Bár mi a kivételek közé tartozunk, én 14 évesen szoktam rá a cigire, párom 16 évesen. Én 25, ő 30 éves. Gondoltunk egyet és leálltunk a védekezéssel, nem figyelgettem sem a hőmet, sem a pé-t, semmit, és a 3. hónapban már nem is jött meg.
5/7 anonim válasza:
A mi családunkban szinte mindenki dohányzik. az én szüleim is dohányoztak/nak, igaz én nehezen is jöttem össze nekik, mivel elöttem volt 2 elhalt terhessége anyukámnak (elvékonyodott a köldökzsinór). én viszont köszönöm egészséges vagyok, megfázáson kivül semmi bajom nem volt még. én is és a párom is dohányosok vagyunk/voltunk, és gond nélkül elsöre összehoztuk a babát. amióta megtudtam, hogy terhes vagyok leszoktam. párom szülei is dohányoztak/nak és 2 egészséges fiuk van. tehát a mi családunk az ellen példa. 33 hetes km
6/7 anonim válasza:
Nalunk is mindenki dohanyzik a anyueknek 3 gyerek, anyoseknal 3 gyerek nagynenemeknel 3,3 2 gyerek unokatesomeknal 2,2,2 es nekunk is 2 fiunk van es most szeretnenk a 3.at. A ket fiu egybol osszejott.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2009. nov. 23. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!