Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki erős dohányos volt a...

Aki erős dohányos volt a terhessége előtt, hogyan élte meg a terhességét?

Figyelt kérdés
Mennyire volt nehéz megállni, hogy ne gyújtsatok rá?
2011. márc. 1. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz,rosszul sem voltam tőle..:(

Minden elismerésem azoké akik szenvedés nélkül tették le.....

2011. márc. 1. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:

AZ első egy hét volt nehéz. De én úgymond "tudatosan"készültem,hogyha állapotos leszek,nem dohányzom.Elhatároztam magam,és ment,tesztelés előtt még éltem az életem,aztán 2 csík lett és azt mondtam nincs több cigi,kb 1 héttel később elszívtam egy fél szálat,azóta meg semmi. (napi 1-1,5 dobozról)

Magát a terhességet meg örömmel élem:)

2011. márc. 1. 14:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, félreérthetően fogalmaztam :) Természetes, hogy örömmel éled meg, én a dohányzás miatti elvonási tünetekre gondoltam, elnézést, ha félreérthető volt :)
2011. márc. 1. 14:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Én majd 1-2-3 év múlva szeretnék csak gyereket, de már most nagyon nehéznek tűnik, hogy mindenről le kell mondani. Alkoholt például ritkán iszom, akkor is keveset, de ha meg lenne tiltva, szerintem naponta kaparnám a falat, mint egy alkoholista...
2011. márc. 1. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egy nagyon akarat és ideggyenge ember vagyok. Nagyon gyorsan ki tudok borulni, ilyenkor mindig segített egy cigi. De most terhes vagyok, és én lepődtem meg, hogy semmit nem szenvedtem az elvonási tünetek miatt, sőt nem is voltak elvonási tünetek. 8 évig szívtam, 20 szál volt a minimum ami egy nap elment, de volt olyan is, hogy egy éjszaka leültünk a barátokkal zsugázni, ittunk egy kis bort és közben fejenként 40 szálat elfüstöltünk. Ennek egy napon vége lett, de nem is hiányzik. Nagyon fura. De van olyan, hogy azt álmodom, hogy bagózok, és amikor felkelek arra gondolok, vajon milyen lehet a füstben kucorogni. Köszönöm nem. Én az anyja vagyok, nekem kell mellette állni, majd ha élete legnagyobb hülyeségét követi el, nekem kell óvnom és védenem. Nem teszem tönkre már a születése előtt.
2011. márc. 1. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!