Erős hányinger jelenthet terhességet?
Ne haragudj, de ezt komolyan kérdezed? Hogyne jelenthetne??? De nem garancia rá, ahogy más tünet sem.
Ne haragudj, nem akartalak megbántani, de a hányinger természetesen az egyik legfőbb terhességi tünet. Nem mindenkinél, de legtöbb nőnél.
Hát nálam azt jelent, az biztos ...
Bár csak a 6. héten kezdődött, de most, a 13.-on még mindig szörnyű. Lehet, hogy nálad korábban jelentkezik, csinálj tesztet, szerintem már kimutatja, ha baba van! Kivánom, hogy pozitiv legyen, és azt is, hogy a hányingerrel, hányással ne szenvedj ennyit, mint én! :-)
Nekem azt mondták, hogy pé utáni héten az is érez hasszurkát akinek meg fog jönni a mensije, mert hogy én is éreztem hasszurkát ekkor (és eddig még ilyen nem volt mensi előtti héten), de azt mondták, azért érzem, mert meg fog jönni a mensim... a melleim nekem nem feszülnek, pedig mindig szoktak ilyenkor mensi előtt már feszülni, hányingerem sincs, és most nem barnázok (pedig ilyenkor már szoktam), a hőm magas (de lehet a megfázás miatt), a méhszájam magason van (de nem biztos, hogy így is marad).
Szerintem lehetsz terhes, de az is lehet, hogy meg fog jönni (hasonlók a tünetei a kettőnek sajnos).
Ugyanezek a tüneteim voltak előző hónapban, még a hőm is fennt volt, de megjött. :(
Ettől függetlenül természetesen lehetsz babás! Sőt, drukkolok!! Írdd majd meg a teszt eredményét!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!