Babát szeretnénk 2 hete késik eddig 2 negativ teszt (x-epil) olvastam valakinek 9. hétbe mutatta ki csak a terhességet. Jelei vannak mert nagyon fáradékony vagyok közbe hányinger és az étvágyam is elég jo. Indulok dokihoz de addig?
Nem volt lejárva a teszt szavatossága?
csajok! Én laborban dolgoztam és ajánlom a Rossmannban vagy patikában kapható lily tesztet mert 99%-ban az hasonlit a legjobban a laboros teszthez. Akár este is megcsinálhatod vele. Nekem este még ki sem vettem a vizeletből már + volt a teszt olyan gyors.
szerintem elvileg már kéne mutatnia a tesztnek, de ha nagyon későn volt pé még akármi is lehet.
sajnos a hosszú ciklusok aggasztóak, azt mondják, hogy ilyen hosszú periódusoknál már az is elképzelhető, hogy nincs pé....úgyhogy mindenképpen doki és ha nem baba, akkor én nem nyugodnék meg meddőségi vizsgálatok nélkül...
lehet anovulációs hónap, vagyis, hogy minden ok nélkül marad ki a menszi, és a pé. mindenképpen mennék egy alapos hormonkivizsgálásra, mert akárhogy is van ez így nem kerek.
drukkolok, hogy a hormonszinteknél csak a hcg legyen a normálistól eltérő!
Sziasztok, nekem is hasonló a helyzet mint Nektek... márc.1-én volt meg utoljára, 3 tesztből 3 negatív :( ma este megyek dokihoz, majd én is megírom,hogy mi volt
Drukkolok Nektek :) L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!