Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát szeretnénk 2 hete késik...

Babát szeretnénk 2 hete késik eddig 2 negativ teszt (x-epil) olvastam valakinek 9. hétbe mutatta ki csak a terhességet. Jelei vannak mert nagyon fáradékony vagyok közbe hányinger és az étvágyam is elég jo. Indulok dokihoz de addig?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 12:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok,én is most írtam ki egy kérdést,hát nézzétek ezt a görbét,és a tesztem mégis negatív!Ma 1 hete késik,28-as ciklusaim vannak,én sem tudom mire vélni!Mi van velünk?

Görbe:

[link]

2010. ápr. 8. 12:51
 12/18 A kérdező kommentje:
oké irjatok mindenképp mi volt reméljük jo hir
2010. ápr. 8. 16:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

08:33-as vagyok. Szóval tegnap du voltam nőgyógyásznál. Megvizsgált és sajnos baba nincs. Azt mondta, hogy fogamzásgátló abbahagyása után szokott ilyan jelentkezni, hogy nem áll be a normális ciklus. Kaptam norcolutot (hogy meghozza a mensit) és clostylbegitet (hogy legyen peteérésem). Remélem segítettem. Sok sikert mindenkinek!

2010. ápr. 9. 08:06
 14/18 A kérdező kommentje:
sajnálom szerintem rám is ez fog várni bár én már augusztusba abbahagytam a gyogyszert eddig 35. napra megis jött kivéve a december ott csuszott egy kicsit! tavaly elött direkt megkérdeztem a dokit hogyha tavaly vagyis augusztus fele szeretnénk babát akkor mennyivel elöbb haggyam abba a gyogyszert azt mondta ráérek aug.-ba és hajrá hát ahhoz képest.... mindegy csak most már ott tartok,hogy vagy legyen már 2 csík vagy jöjjön már meg mert most meg már kezdek agyalni,hogy lehet valami más bajom van. :-((
2010. ápr. 9. 10:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia! Voltál azóta dokinál?
2010. ápr. 19. 15:45
 16/18 A kérdező kommentje:
igen voltam sajna baba nincs a héten megyek vérvételre hormonvizsgálatra szombat ota mintha megakarna jönni de ma is alig volt valami nem tudom mi ez de jol bekavart megvizsgált de azt mondta semmi komoly dolgot nem lát egyenlöre ennyi ja és fogynom kell mert miota abbahagytam a gyogyszert 12 kg hiztam hát ennyi egyenlöre köoszi,hogy érdeklödtél
2010. ápr. 19. 23:35
 17/18 anonim ***** válasza:
szia terhes voltal? irj kerlek
2010. okt. 30. 01:21
 18/18 anonim ***** válasza:
én is a fogi abbahagyása után híztam, kiderült pco-m van, amúgy kiderült a gond?
2010. dec. 11. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!