Minden "dohányos" kismama rosszul lesz a cigitől?
Nem. Itt sokszor olvasom, hogy éreznek mindenféle "itt szurkál, ott ágyazódik be" fájásokat, gondolom ők nagyon arra koncentrálnak, hogy baba-baba. (Félre ne értsétek nem bántásból, csak azt akarom írni, hogy nekem a + tesztig semmi nem volt gyanús.)
Mi úgy voltunk vele, hogy ha akar jön, ha nem majd jön később. Elég hamar teherbe estem, így csak a + teszt után raktam le a cigit, de nekem akkor még semmi bajom nem volt tőle.
Gondolom ezt is embere válogatja.
Köszi!
Hát akkor úgy látszik ez sem mindenkire igaz! A kávétól sem vagyok rosszul! Na mindegy, azért, ha késik csinálok egy tesztet, addig meg hanyagolom ezt a pár szálat is! Sőt valószínűleg végleg hanyagolom!:)
Kicsit off, de érdekes, hogy a terhesség első pár hetében van negatív hatással a cigaretta a babára - minél nagyobb tehát a magzat, annál kevésbé káros rá nézve (és egyébként akkor sem annyira, mint ahogyan beállítják, persze természetesen nem tesz jót, de ez az oxigénhiány miatt van, ami akkor is fellép, ha mondjuk visszatartod a lélegzetedet).
Különös tréfa az Univerzumtól, hogy amíg nem tudod, hogy babát vársz, addig vígan cigarettázol, rombolva a magzatod egészségét, aztán mikor megtudod, hogy várandós vagy, leteszed a cigit, de akkor már nem igazán számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!