Mit szóltok ezekhez az értékekhez jók? 7 hetes 2 napos kismama vagyok.
Figyelt kérdés
GS:26X30mm, CRL:9,9mm, YS: gyűrűszerű, 4mm a szívműködés 151/perc2011. aug. 30. 05:41
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi rossz témakörbe írtam a terhességhez kellett volna, bocsánat :)
2011. aug. 30. 05:42
3/8 A kérdező kommentje:
ezt honnan veszed? :D
2011. aug. 30. 13:58
4/8 anonim válasza:
gyorsan ver a szive ;D azt irjàk az làny lesz
5/8 anonim válasza:
a crl tankönyv szerű!!! grat a babához :)) én ma 7+3 vagyok,de pénteken megyek dokihoz. akkor már 14 mm körül kellene lennie :))
6/8 A kérdező kommentje:
Azt is írták már valhol olvastam, ha beteg vagy terhesség alatt (hánysz meg minden) akkor lány lesz, nekem hál istennek csak háromszor volt hányingerem, egyszer se hánytam, most akkor fiam lesz? vagy mi? végül is mindegy nem?
2011. aug. 30. 16:53
7/8 anonim válasza:
csak viccböl irtam de az igaz hogy a nöknek gyorsabban ver a szivük...de ha ennyire felidegesit bocs
8/8 A kérdező kommentje:
dehogy nem idegesít fel csak most van időm és olvasgattam egy picit, rengeteg újságot kaptam a védőnőtől meg barátnőktől úgyhogy kicsit belemerültem a témába :D
2011. aug. 30. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!