Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 38 éves nőnek lehet még gyereke?

38 éves nőnek lehet még gyereke?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha az lenne az első. Most még csak keresem az igazit, de úgy döntöttem, 38 évesnél idősebb nővel nem jövök össze, mert családot is szeretnék. Vagy túl nagyvonalú vagyok? Lehet, hogy már a 30-as korosztályt is hanyagolnom kellene?

2012. máj. 1. 04:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
4%

2 vagyok!

Azért lettem leszavazva mert én személy szerint(!!) nem szülnék 30 felett?Hát jól ki vagytok!Gratulálok!

XD

2012. máj. 1. 17:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint én sem szültem volna 30 éve felett, de aztán az élet közbeszólt. Szemét pasik, szar kapcsolatok stb... 35,5 évesen szültem ikreket. Gyönyörűek, egészségesek. Az tény, hogy a terhesség macera volt már nekem, pláne ikrekkel, de sosem volt semmi baj. Sőt 3 nap híján végighordtam őket.

Egy ismerősöm 42 évesen szült nemrég.

Viszont kedves kérdező: Ha ez alapján szeretnél partnert választani, kérdezz rá, hogy akar-e gyereket. Azért ha a nagy átlagot nézzük, lehet, hogy 30-38 közötti nőnek van már gyereke, és nem biztos, hogy akar többet.

2012. máj. 11. 06:38
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 37 éves vagyok ( öreg? :S ) és most várom a harmadikat.

Az orvosom, akihez járok, azt mondta, hogy még csak dobogós sem vagyok a korom miatt, annyi "idősebb" kismama jár most hozzá.

Nem értem, miért ne lehetne 38 évesen szülni?

2012. máj. 11. 07:07
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
"de úgy döntöttem, 38 évesnél idősebb nővel nem jövök össze, mert családot is szeretnék. Vagy túl nagyvonalú vagyok? " Nem nagyvonalú vagy, hanem beképzelt és nagyképű. Egyébként lehet gyereke egy 38 éves nőnek.
2012. máj. 11. 07:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó! :D:D:D:D Jó fejek vagytok! :D Én anno úgy döntöttem 25 évesen szülök egy babát,30-ig egy másodikat,aztán 35-ig a harmadikat,és ennyi! Mindig nagy családot szerettem volna... Hát majdnem így is lett,annyi változott,hogy 30 leszek 1 hónap múlva,és nem jön össze a baba! Persze ismerek olyan nőt,aki 40 évesen simán teherbe esett! Anno furcsán néztem rá! Mostmár ennyi idősn tudom,nem korfüggő,hogy mikor jön a baba! Most ha későn jön össze az első baba a próbálkozás ellenére,akkor lehet evállalnék egy másodikat 35 felett! De nem értem miért ne lehetne egy fiatal nőnek gyereke! ?????????????? Vagy a 38 már öregnek számít?
2012. máj. 11. 11:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Én 37 vagyok,és van már kettő.Elváltam,és az új párom szeretne közös gyereket.Neki nincsen.Szeretnék neki szülni egy kisbabát.A gond az,hogy nem jön össze.
2012. máj. 11. 23:38
 17/19 anonim ***** válasza:

"35 éves korban csak fele annyira vagy termékeny, mint 25 évesen, 40 évesen pedig fele annyira, mint 35 évesen. Ezt azt jelenti, hogy több időt igényelhet a fogamzás abban az esetben, ha már elérted a 30 vagy 40 éves kort, illetve lehetséges, hogy termékenységi problémákkal kell szembenézned.

A legtöbb párnál (több mint 90%-uknál) két év alatt megfogan a gyerek abban az esetben, ha nem alkalmaznak fogamzásgátló módszereket, és rendszeres szexuális életet élnek. A szexuális együttlétek két- vagy háromnaponta ciklus ideje alatt optimalizálja a fogamzási esélyeket.

Ha 35 éves elmúltál és még egy évig kitartóan próbálkozol, lehetséges, hogy állapotos maradsz. Azonban tudnod kell, hogy a következő években már rohamosan csökkenek a fogamzási esélyek. A 35 éves nők 6%-a, illetve a 38 éves nők 23%-a nem termékenyül meg három év alatt, rendszeres időközönkénti, védekezés nélküli szexuális aktus következtében sem."

idézet innen: [link]

2012. máj. 12. 07:10
 18/19 anonim válasza:
100%

Érdekes elképzeléseid vannak az életről, kedves kérdező.

Elképzelem, mikor éppen ismerkedsz..."Szia! De szép vagy. Hány éves vagy?" :D Nem mindenkin látszik ám mennyi idős. 20 éves lányok is kinézhetnek 35-nek simán, meg fordítva.

2012. máj. 27. 19:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem téged kéne hanyagolni...

Harmincas korosztályt...? Egy 31 éves még szinte kislány!

Ki vagy te egy milliárdos Hollywoodi szívtipró?

Azért a nők sem hülyék ám, hogy egy kispénzű, unalmas kisembernek gyereket szüljenek.

Először magadat kéne besorolni, hogy felérsz-e egy huszonéves nőhöz, pláne ha egyetemi diplomája van, nagyvalószínűséggel szóba sem áll veled.

2015. márc. 5. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!