Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már megint meg fog jönni?

Már megint meg fog jönni?

Figyelt kérdés
Csütörtökre nem várom, de már a derekam majd el törik a hasam görcsöl, ez sem az én hónapom. Azthiszem már megint sírás lesz.(1 éve várom a csodát.)
2009. júl. 20. 19:04
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem csinálok tesztet. Utálnám az egy csikot. Bár az eséjem meglenne , hogy esetleg terhes vagyok, a nagymamám is vérzett anyuval félidős koráig. Jövőhéten ugyis megyek dokihoz ott ugy is kiderül ha mégis az vagyok. Érezzétek jol magatokat, a spontán, rövid hejzeteket ki használni! Jó pihenést, ismeretlen barátnőm!
2009. júl. 31. 15:41
 22/25 anonim ***** válasza:

Köszi, nagyon jól éreztük magunkat.

Megvolt már az orvosi vizsgálat?

2009. aug. 10. 08:50
 23/25 A kérdező kommentje:
Szia! Megvolt az orvosi vizsgálat. Minden rendben, a méhszálysebem is visszahuzódott a hétvégén sikerülhetett volna a baba projekt de anyósom teljesen kiboritott tiszta idegroncs lettem. Így szerintem biztos nem jön össze megint. Nektek hogy alakult a nyaralás? Volt alakalmatok a baba gyártásra? Üdv:Andi!
2009. aug. 10. 18:47
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia Andi!

Szerintem pont 1 nappal lekéstük. Majd legközelebb.

Jó hír, hogy jók az eredményeid. Anyóst felejts el! :)

Kriszti

2009. aug. 11. 08:49
 25/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Mizújs?

2009. aug. 25. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!