Már megint meg fog jönni?
Figyelt kérdés
Csütörtökre nem várom, de már a derekam majd el törik a hasam görcsöl, ez sem az én hónapom. Azthiszem már megint sírás lesz.(1 éve várom a csodát.)2009. júl. 20. 19:04
12/25 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg,de a fejem már nagyon fály ,előtte nap mindig szét akar esni a fejem. Reggelre biztos meglesz. Pedig más tünet igazábol nincs is. Hátha csak a meleg, még reménykedem. Te ,hogy birod a sikertelen probálkozásokat?
2009. júl. 23. 17:46
13/25 anonim válasza:
Én állati jól bírom még, csak 2 hónapja próbálkozunk újra. Ha ez segít, az én fejem is nagyon fáj és a ciklusom 5. napján vagyok. Jön a vihar...vagy a meleg.
14/25 anonim válasza:
Ja és nem törvényszerű, hogy tüneted legyen, tudod.
15/25 A kérdező kommentje:
Képzeld még most sem jött meg. A mell bimbóm viszont elég szép nagy lett. De még nem merek tesztelni.
2009. júl. 24. 16:04
16/25 anonim válasza:
Pedig,... nekem már a nemvárt napján kimutatta, de nem akarok rossz tanácsot adni.
Nagyon várom az eredményt. Mindenképp írj!
17/25 A kérdező kommentje:
Szia! Megjött szombaton. Teljesen kiborultam azért nem is voltam itt azóta. Ráadásul a héten teljesen egyedül leszek van időm depizni. Veled mi ujság?
2009. júl. 27. 18:56
18/25 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, olyan jól nézett ki...Nekem hétvégén lesz pé-m, pont akkor utazunk, szóval lehet, hogy ez a hónap is ugrik.
Máskor is késett ennyit? És ugyanolyan a menzi, mint máskor?
19/25 A kérdező kommentje:
Szia! Ma gondolkodtam ,hogy nem is igazán vérzek. Csak az első nap volt annyi mint máskor talán. A férjeddel mész? A levegő változás és az idegen környezet jó hatással szokott lenni! Mindent bele! egyszer már késett ennyit, szerintem ez semmit nem jelent , később volt pém úgy éreztem. Mi nyaralni voltunk középidőbe , de nem lett eredmény ,pedig nyugisak is voltunk mind a ketten. Jövőhéten menni akarok egy másikdokihoz. Remélem valami jó tanácsot mond majd. Üdv!
2009. júl. 28. 16:10
20/25 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet!
A férjemmel és a lányommal megyek, majd megoldjuk valahogy talán...:)
Várom az eredményeket, légyszi jelentkezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!