Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már megint meg fog jönni?

Már megint meg fog jönni?

Figyelt kérdés
Csütörtökre nem várom, de már a derekam majd el törik a hasam görcsöl, ez sem az én hónapom. Azthiszem már megint sírás lesz.(1 éve várom a csodát.)
2009. júl. 20. 19:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Szia, én is. Az elsö fél évben új munka miatt megszakítással voltunk, szóval konkrétan nem próbálkoztunk, de becsúszhatott volna, aztán fél éve már folyamatosan, de el vagyok én is keseredve.

Voltál már orvosnál? Ezek a tünetek lehetnek babánál is, de gondolom tudod te ezt magad is.

Ne add fel, valaki több évig próbálkozik.

2009. júl. 20. 19:14
 2/25 A kérdező kommentje:
Minden eredményünk szinte tökéletes a férjemnek az átlag háromszorosa a himivarsejtje és gyorsak is. Nem értem miért nem sikerül. Ez tuti menszi mindig ez van előtte. Utálom már nagyon. Űdv. sorstársam és köszi a választ!
2009. júl. 20. 19:23
 3/25 anonim ***** válasza:
Most jött meg nekem is, pedig már késett, és nem szokott...2 hónapja próbálkozunk, tudom, az semmi. Ne sírj! Új hónap, új remény!
2009. júl. 20. 19:26
 4/25 A kérdező kommentje:
1 év, ez már nekem olyan sok. Még az elején én nagyon lelkes voltam, mára el szállt minden ilyesmi érzés csak szomorkodok magamba,hogy a férjem ne vegye észre. Neked is kitartás. Hány éves vagy? Én 31, ezért is utálom már ezt az egészet.
2009. júl. 20. 20:10
 5/25 anonim ***** válasza:
Én már 34, és van egy csodás nagylányom, 8 éves. Ő elsőre sikeredett, ezért már én is kezdek kiakadni.
2009. júl. 20. 20:40
 6/25 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is csatlakozom Hozzátok a várakozásban...gyakorlatilag 2 éve, és egy éve volt egy terhességem, ami az 5. hét végén megszakadt...Azóta semmi. Bár szerintem most lesz valami! Mondjuk túl az első és remélem utolsó inszemináción, de nagyon reménykedem! Bízom benne, hogy Nektek is hamarosan fészket rak a gólya a kéményeteken! Én már egy csomó mindent kipróbáltam, de ami nekem a legtöbbet segítette most, az az akupunktúra! Ajánlásra kaptam én is az elérhetőségét, kellő szkepticizmussal mentem Hozzá, de teljesen lenyűgözött! Végül is több, mint 3000 éves tudomány ez, szemben a 800 éves európaival...Nagyon sok nőn (és férfin) segített már, abszolút fájdalommentes, az ára sem olyan brutális.Azóta érzem, hogy "ott bent" valahogy minden jól áramlik, képes vagyok megfoganni! Egy hét múlva derül ki, hogy rendben van-e minden, és hogy mire képes a magyar inszemináció és a kínai csodadoki! :)) Ha esetleg további részletekre vagytok kíváncsiak, szívesen megadom a doki elérhetőségét. Az biztos, hogy legalább 15 gyerek képe van a rendelőjében, amiket "magának tulajdonít" ez azért mindenképpen bizalmat növelő tényező.

Nagyon drukkolok MIndkettőtöknek és a többi sorstársnak is!

2009. júl. 21. 15:27
 7/25 A kérdező kommentje:
Mindketten nagyon aranyosak vagytok! Én semmitöl nem zárkózom el! El küldenéd privátba az elérhetőséget! Szúrkolok neked nagyon! Első válaszolónak:hátha hamar jön a kis tesó, sztem próbáld úgy fel fogni ,hogy te legalább egyszer részesültél a csodában! Kitartás mindenkinek!
2009. júl. 21. 15:41
 8/25 anonim ***** válasza:
Igen, igyekszem. És kösz a jó szavakat!
2009. júl. 21. 16:08
 9/25 anonim ***** válasza:
Ja és a lényeg: még nem jött meg, ugye? Minimum csütörtökig van remény!
2009. júl. 21. 17:24
 10/25 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg.Sokat pisilek de menszi előtt is mindig ez van. A mellem is nagyon érzékeny ez is lehet menszi jel. Sztem holnap v. utána meg is jön.
2009. júl. 21. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!