Már megint meg fog jönni?
Szia, én is. Az elsö fél évben új munka miatt megszakítással voltunk, szóval konkrétan nem próbálkoztunk, de becsúszhatott volna, aztán fél éve már folyamatosan, de el vagyok én is keseredve.
Voltál már orvosnál? Ezek a tünetek lehetnek babánál is, de gondolom tudod te ezt magad is.
Ne add fel, valaki több évig próbálkozik.
Sziasztok!
Én is csatlakozom Hozzátok a várakozásban...gyakorlatilag 2 éve, és egy éve volt egy terhességem, ami az 5. hét végén megszakadt...Azóta semmi. Bár szerintem most lesz valami! Mondjuk túl az első és remélem utolsó inszemináción, de nagyon reménykedem! Bízom benne, hogy Nektek is hamarosan fészket rak a gólya a kéményeteken! Én már egy csomó mindent kipróbáltam, de ami nekem a legtöbbet segítette most, az az akupunktúra! Ajánlásra kaptam én is az elérhetőségét, kellő szkepticizmussal mentem Hozzá, de teljesen lenyűgözött! Végül is több, mint 3000 éves tudomány ez, szemben a 800 éves európaival...Nagyon sok nőn (és férfin) segített már, abszolút fájdalommentes, az ára sem olyan brutális.Azóta érzem, hogy "ott bent" valahogy minden jól áramlik, képes vagyok megfoganni! Egy hét múlva derül ki, hogy rendben van-e minden, és hogy mire képes a magyar inszemináció és a kínai csodadoki! :)) Ha esetleg további részletekre vagytok kíváncsiak, szívesen megadom a doki elérhetőségét. Az biztos, hogy legalább 15 gyerek képe van a rendelőjében, amiket "magának tulajdonít" ez azért mindenképpen bizalmat növelő tényező.
Nagyon drukkolok MIndkettőtöknek és a többi sorstársnak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!