Lányok! Most megint meg fog jönni? Nem értem.
Figyelt kérdés
amióta elmúlt a mesnim azóta olyan érzésem van mintha megakarna jönni,előtte is volt de meg is jött.hányingerem van 4 napja elég rendesen mindentől.de csak órákra és esténként.nem fáj semmim sem csak a derekam.tiszta olyan mintha megjönne megint.csatolom a görbém "megint".
2010. nov. 23. 15:53
1/4 A kérdező kommentje:
és még annyit hozzátennék,hogy görcsölget is a hasam állandóan:(3 hete is már.
2010. nov. 23. 15:55
2/4 anonim válasza:
Esetleg csinálj egy tesztet. Szerintem nem fog megjonni. Mindig ilyen magas a hőd menzi alatt? Azért kérdezem mert nekem is ilyen és a peteérés elcsúszik 20-25 napra, így hosszú ciklusaim vannak. Most kiderült hogy van egy kis hormonproblémám és a görbémen ez úgy nyilvánul meg hogy hosszan meg le a hőm, hosszú a ciklus első fele és szurkálgat az első felében is... Ha minden igaz nekem magas egy hormonoszintem ami megnehezíti a peteérést.
3/4 A kérdező kommentje:
nem.a ciklusom mindig 27-28 napos.ovu mindig 14. napon van.csak most valamiért nem ment le amikor kellett volna ,pedig általában már a 25. napon elkezd csökkenni.ezért nem értem hogy most ez miért van.
2010. nov. 23. 17:07
4/4 anonim válasza:
akkor csinálj egy tesztet :) ha nem vagy terhes és most kivételesen egyszer ilyen előfordult nem kell vele foglalkozni. a női ciklust nagyon könnyen befolyásolja stressz, bármilyen kisebb betegség... Ha mindig normális nincs okod aggodalomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!