Van még valaki, aki úgy érzi, már megint meg fog jönni a mensi?
Szia. Én holnapra nem várom, de érzem, hogy mensi lesz..megint. Ki vagyok tőle én is, néha meg úgy érzem belefáradtam. Semmihez semmi kedvem...stb.
De ne csüggedj!! Következő hónapban belevágunk megint!És remélem sikeresek leszünk!
Köszi. Azért írd meg bebizonyosodott-e az érzésed.
Én is megírom, nekem még 3 napom lenne addig...
Ne haragudjatok, de ez olyan butaság! Mensi előtt nem sírunk!
Nekem most ugyanolyan volt,mintha meg akarna jönni. Görcsök, szurkálás, és a legbiztosabb jel, a bő vizes folyás. Csak a mellem feszült máshogy. Így még soha! Csináltam egy tesztet és pozi lett! 7 hetes vagyok! Pedig én is már sírtam előtt pár nappal, hogy tuti megjön!
Szóval várjatok a sírással még pár napot!:)
Szorítok!
Kedves 16:03-as!
Köszi a biztatást...
Kedves 17:07-es!
Köszi hogy írtál te is egy kis biztatót. GRATULÁLOK Neked a babához, könnyű szülést és jó babázást kívánok neked!!!
nálam meg óránként változik....:)
a peteérés után biztos voltam benne, hogy sikerült, és nem is tudom, állandóan ezt mondogatom ebben a ciklusban, olyan belülről jövő érzésem van, hogy terhes vagyok. de aztán állandóan elbizonytalanodom, akkor meg letört leszek, stb.
hamarosan kiderül úgyis, 4 napom van a nemvártig.
drukkolok mindenkinek!
kedves 21:13-as!
Nagyon drukkolok neked, hátha nem ver át a megérzésed!
Nekem is voltak furcsaságok ebben a ciklusomban nem kis dolgok!, és ezáltal reménykedtem, de már tegnap óta elszállt a remény...érzem meg fog jönni. Még ma nem jött meg, de a hőm 1 tized fokkal lentebb ment és furcsán húz a hasam meg néha pecsételek, szerintem holnapra már biztos megjön. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!