Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki, aki úgy érzi,...

Van még valaki, aki úgy érzi, már megint meg fog jönni a mensi?

Figyelt kérdés
Én már most szomorú vagyok, mert érzem, ebből már megint mensi lesz...:( Csak azt nem tudom miért reménykedek mindig...nagyon rosszul esik most már, amikor már vannak mensi előjelek, egyre rosszabb érzés, teljesen magam alatt vagyok már emiatt.
2011. máj. 10. 15:35
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:

Szia. Én holnapra nem várom, de érzem, hogy mensi lesz..megint. Ki vagyok tőle én is, néha meg úgy érzem belefáradtam. Semmihez semmi kedvem...stb.

De ne csüggedj!! Következő hónapban belevágunk megint!És remélem sikeresek leszünk!

2011. máj. 10. 15:44
 2/40 A kérdező kommentje:

Köszi. Azért írd meg bebizonyosodott-e az érzésed.

Én is megírom, nekem még 3 napom lenne addig...

2011. máj. 10. 15:52
 3/40 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok, de ez olyan butaság! Mensi előtt nem sírunk!

Nekem most ugyanolyan volt,mintha meg akarna jönni. Görcsök, szurkálás, és a legbiztosabb jel, a bő vizes folyás. Csak a mellem feszült máshogy. Így még soha! Csináltam egy tesztet és pozi lett! 7 hetes vagyok! Pedig én is már sírtam előtt pár nappal, hogy tuti megjön!

Szóval várjatok a sírással még pár napot!:)

Szorítok!

2011. máj. 10. 16:03
 4/40 A kérdező kommentje:

Kedves 16:03-as!

Köszi a biztatást...

2011. máj. 10. 16:21
 5/40 anonim ***** válasza:
49%
a teherbe esésem előtt én is ugyanazt éreztem,mint mensi előtt,ezért biztos voltam benne,hogy megint nem jött össze..-de aztán mégis baba lett belőle! holnapra vagyok kiírva :-)
2011. máj. 10. 17:07
 6/40 A kérdező kommentje:

Kedves 17:07-es!

Köszi hogy írtál te is egy kis biztatót. GRATULÁLOK Neked a babához, könnyű szülést és jó babázást kívánok neked!!!

2011. máj. 10. 17:55
 7/40 anonim ***** válasza:
Én is úgy érzem,hogy meg fog jönni,péntekre nem várom.Pici krémes folyásom van,nem tudom,hogy ez jó vagy nem.Fáj a derekam is egy kicsit.NEEEEEM AKAROOOOOOM.
2011. máj. 10. 19:22
 8/40 A kérdező kommentje:
Én már most úgy érzem, hamarabb jön, mint péntek, pedig énis péntekre nem várom...szerintem holnap vagy holnapután nekem megjön. :( Már most egyre pirosabb a pecsételésem...:( Én csak ebből gondolom.
2011. máj. 10. 19:27
 9/40 anonim ***** válasza:

nálam meg óránként változik....:)

a peteérés után biztos voltam benne, hogy sikerült, és nem is tudom, állandóan ezt mondogatom ebben a ciklusban, olyan belülről jövő érzésem van, hogy terhes vagyok. de aztán állandóan elbizonytalanodom, akkor meg letört leszek, stb.

hamarosan kiderül úgyis, 4 napom van a nemvártig.

drukkolok mindenkinek!

2011. máj. 10. 21:13
 10/40 A kérdező kommentje:

kedves 21:13-as!

Nagyon drukkolok neked, hátha nem ver át a megérzésed!

Nekem is voltak furcsaságok ebben a ciklusomban nem kis dolgok!, és ezáltal reménykedtem, de már tegnap óta elszállt a remény...érzem meg fog jönni. Még ma nem jött meg, de a hőm 1 tized fokkal lentebb ment és furcsán húz a hasam meg néha pecsételek, szerintem holnapra már biztos megjön. :(

2011. máj. 11. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!