Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki, aki úgy érzi,...

Van még valaki, aki úgy érzi, már megint meg fog jönni a mensi?

Figyelt kérdés
Én már most szomorú vagyok, mert érzem, ebből már megint mensi lesz...:( Csak azt nem tudom miért reménykedek mindig...nagyon rosszul esik most már, amikor már vannak mensi előjelek, egyre rosszabb érzés, teljesen magam alatt vagyok már emiatt.
2011. máj. 10. 15:35
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Kifolyt belőlem piros vér ébredésnél görcs nélkül, de nem mensi volt még ez, mert megállt és inkább csak pecsételőszerűvé vált ami csak wc papíron látszik, görcs továbbra sincs. Ez most mi??? Meg fog jönni? Mára nem vártam, mindig pontosan megjött eddig.
2011. máj. 13. 09:03
 32/40 Zsanett 24 ***** válasza:
Hali Csajok! Nekem azóta nemjött meg,ma csináltam egy tesztet,megjelent a második csík,de nagyon nagyon halvány!most nemtudom hogy hihetek-e neki!:((
2011. máj. 30. 11:17
 33/40 anonim ***** válasza:
szerintem ha nem jött meg,és van már halványcsíkod is,akkor már reménykedhetsz.. :-)))
2011. máj. 30. 11:19
 34/40 A kérdező kommentje:

Kedves Zsanett!

Szerintem pedig ne éld bele magad. Én is teszteltem halvány pozitívat, ráadásul időn belül jött ki és sajnos egy túlérett 35 mm-es tüsző okozta!!! :(( Ezért is lehetett ilyen pecsételés a mensim helyett, mert már akkor ért a tüsző.

3-5 nap múlva csinálj még1 tesztet. Csak akkor reménykedj, ha ERŐS lesz!! Tapasztalatból mondom. Engem most már nem érdekel az egész, nem fogok számolgatni többé hogy mikor legyünk együtt...stb. belefáradtam ebbe a sok csalódásba!

2011. máj. 30. 14:24
 35/40 anonim ***** válasza:
Ideje lenne elküldeni a férjed egy vizsgálatra!
2011. máj. 30. 14:36
 36/40 A kérdező kommentje:

Ez most nekem szólt?

Igazából engem se érdekel most már ezek után az egész. Ha vizsgálat kell ahhoz hogy nekünk gyerekünk legyen, az már régen rossz. Úgyhogy ha a természet úgy akarja lesz baba, ha meg nem akarja, akkor nem lesz.

2011. máj. 30. 14:41
 37/40 anonim ***** válasza:

Hát ha így gondolod, akkor lehet, hogy azért nem jön! Mert nem is akarjátok igazából!

Lehet,hogy így van megírva!

2011. máj. 30. 14:44
 38/40 A kérdező kommentje:
De, eddig akartuk! DE BELEFÁRADTAM!
2011. máj. 30. 14:47
 39/40 anonim ***** válasza:
Egy év után? Van, aki 7-8 évig küzd érte! Na az elhiszem,hogy már belefárad, de mégsem adja fel, mert mindennél jobban akarja azt a gyereket!
2011. máj. 30. 14:55
 40/40 A kérdező kommentje:
Ez már nem 1 év, hanem másfél év. És attól hogy jajj de nagyon akarom azt a gyereket, nem fog sikerülni RÁJÖTTEM! Az lesz a legjobb, ha nem foglalkozom az egésszel és másban keresem a boldogságomat, mert úgy látszik abban nem lehet, hogy teherbe essek!
2011. máj. 30. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!