Van még valaki, aki úgy érzi, már megint meg fog jönni a mensi?
Kedves Zsanett!
Szerintem pedig ne éld bele magad. Én is teszteltem halvány pozitívat, ráadásul időn belül jött ki és sajnos egy túlérett 35 mm-es tüsző okozta!!! :(( Ezért is lehetett ilyen pecsételés a mensim helyett, mert már akkor ért a tüsző.
3-5 nap múlva csinálj még1 tesztet. Csak akkor reménykedj, ha ERŐS lesz!! Tapasztalatból mondom. Engem most már nem érdekel az egész, nem fogok számolgatni többé hogy mikor legyünk együtt...stb. belefáradtam ebbe a sok csalódásba!
Ez most nekem szólt?
Igazából engem se érdekel most már ezek után az egész. Ha vizsgálat kell ahhoz hogy nekünk gyerekünk legyen, az már régen rossz. Úgyhogy ha a természet úgy akarja lesz baba, ha meg nem akarja, akkor nem lesz.
Hát ha így gondolod, akkor lehet, hogy azért nem jön! Mert nem is akarjátok igazából!
Lehet,hogy így van megírva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!