Van még valaki, aki úgy érzi, már megint meg fog jönni a mensi?
UH alapján mondta doki hogy minden rendben velem. Látta a peteérést, a megérett tüszőt és a többi kis tüszőt is. Pontosan megjön a mensim is mindig, a görbéimet is megnézte az alapján is azt mondta, hogy minden OK. Tehát ezeket nézte. Hát ha most megjön a mensim, akkor megint próbálok mondogatni a férjemnek hogy most már tényleg csinálni kéne valamit...mondogatom neki folyamatosan, hátha egyszer megérti, hisz ő is akar babát.
Egyébként képzeljétek, most megint teljesen leállt a pecsételésem és semmi mensis érzésem nincs...nem értem. Olyan mintha gondolkozna. :) Reggel éreztem, hogy meg akar jönni meg pecsételtem is kicsit wc papíron, de azóta semmi. Furcsa. Nekem pedig folyamatosan szokott jönni a pecsételés mensi előtt, nem szokott leállni...remélem nem valami bajra utal...hátha mégis ott a baba...olyan jó lenne! :(
hát még ebből akármi lehet.. :-))
majd mindenképpen írd meg,akármi is lesz!!
Persze, mindenképp megírom. Most meg teljesen úgy érzem, nem fog megjönni!!
Ó, hogy mekkorát fogok csalódni, ha mégis!! :(((
Zsanett!
Nagyon Drukkolok neked is! Én már nagyon izgulok, mert semmi jelét nem érzem egész nap annak, hogy meg akarna jönni a mensi, pedig tegnap este milyen biztos voltam benne...holnap vagy holnapután lenne esedékes. Ha megjön, akkor szerintem hirtelen fog "elönteni" a vér, mert semmi jele nincs hogy meg akar jönni...én is félek nagyon! :(
Sziasztok. Semmi jele annak, hogy meg akarna jönni a mensi. Reggel megint egy minimális halvány rózsaszín pecsét volt és ennyi, semmi pecsételésem nincs, pedig folyamatos szokott lenni már ilyenkor. 29 naposak a ciklusaim és holnap lesz a 30. napom, holnap már esedékes lenne a mensi, de úgy érzem nem fog jönni. Viszont terhesnek sem érzem magam egyáltalán. Úgy érzem valami hormonális zavarom van...Mellbimbó udvar tele van apró kis pöttyökkel és a jobb kezem teljesen elerőtlenedett, hogy ma reggel egy almát alig bírtam megpucolni...Mi ez az egész, valaki meg tudná mondani?? A hőm csökkenőfélben van, de nem esett le, csak fokozatosan csökken és ezért se érzem magam terhesnek. :(
És veletek mi a helyzet?
Köszönöm,én is szorítok nektek csajok!!
De sajnos énis ebbe a cipőbe vagyok most!Nem érzem hogy meg akarna jönni,a hasam alján folyamatos szúró érzést érzek,pecsételésem,folyásom nincs,a hőm visszaesett 36,3-ra.Minden évés után ég a gyomrom,de ez lehet az idegességtöl is.Nagyon feszült vagyok már,nemtudok em idegeskedni,nagyon szeretnék ha sikerülne! Szorítok nektek csajok!Kitartás!majd irom a fejleményeket!!
Na ma már volt erős megjön érzésem is...és kis pecsételés is közben. Meg akar jönni. :(( Bár nem csodálkozok rajta, hiszen csökken a hőm...:( Legkésőbb holnap reggel tutira mensizni fogok. Sajnos! :( Majd megírom, igazam lett-e.
Nektek drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!