Van még valaki, aki úgy érzi, már megint meg fog jönni a mensi?
Szia Első vagyok. Barnázok tegnap este, és most is. Érzem hogy meg fog jönni:(
Te érzel valamit? Folyás, fájás,stb?
Drukkolok, hogy Neked legalább sikerüljön!!
azért én nagyon drukkolok,hátha még se a mensid érzed!
majd írd meg a fejleményeket.
(a pecsételés se egyértelmű jele a mensinek,mert rengetegen vérezgetnek az első hetekbe)
Ha mégis megjönne..,-akkor se csüggedj,majd csak összejön a várva várt baba.használj ovu teszet,nekem bevállt.
mára vagyok kiírva. holnap fekszem be!
Néha érzem a mensis húzó érzést, de többnyire nem érzek semmit. Néha pecsételek kicsit, de nem folyik semmi, tehát annyira jelentéktelen ez a színes pecsét is. Én amiatt vesztettem el most a reményt, hogy a hőm 1 tized fokot csökkent, és amikor csökken, az már rosszat jelent. Ha esetleg holnap újra emelkedne a hőm és nem jönne a mensi, na akkor talán egy kicsit reménykedni kezdenék, de egyenlőre mensire tippelek. :(
Kedves első!
Az jó, hogy még nem jött meg neked, mivel te mára nem vártad! Hőt nem szoktál mérni?
Kedves kismama!
Nagyon könnyű szülést és sok boldogságot neked! Te sokat vártál a babádra?
A kismama vagyok! Szégyellem leírni, de nekünk elsőre összejött! Tudom,hogy rettentően szerencsések vagyunk!
Nektek lányok nagyon-nagyon sok sikert kívánok. Én tényleg hiszem,hogy mindenkinek van angyalkája, csak van, akinek hamarabb jön, van akinek később!
Kedves Kismama. Köszönöm szépen a drukkot, nagyon jólesik. Kicsit azért igen, reménykedem, hátha.
Minden jót Neked, és a Babádnak.
Kedves Kérdező. Igen, jó hogy csak barnázgatok, mensi még nincs, hát majd meglátom. Beszereztem 30 ovutesztet, úgyhogy elkezdem azt is. Hőt nem mérek, mert 7 napból 6szor nagyon korán kelek, megyek dolgozni, már nincs erőm ehez.Neked is Drukkolok, írj mindenképpen mi lett az eredmény...
Köszönöm a jókívánságot!
Megkérdezhetem,hogy mióta próbálkoztok?
Az ovuteszt szerintem jó! Barátnőmnek félévig nem jött, első ovutesztes hónapban összejött! Kiderült,hogy hamarabb van általában peteérése,mint gondolta és hosszabb a luteálisa, ezért valahogy mindig elkerülték!
Ha ajánlhatok valamit, akkor szedjetek e-vitamint, az erősíti a nyálkahártyát, így baba jobban meg tud tapadni!
Mi több mint 1 éve próbálkozunk, első baba lenne...
Én nem merek semmit szedni, régebben próbáltam teákat meg szedtem Elevitet, de hiába. Sőt, a tea még be is kavart abban a ciklusban. Úgyhogy én nem merek semmit szedni. Rábízom a természetre, ha akar a baba akkor jön anélkül is hogy bármit szednék és meg is tapad, meg is marad. Azt akarom, hogy magától sikerüljön nem akarok semmilyen gyógyszert, semmit. Ha meg már sikerülne a teherbeesés, akkor természetesen szednék magzatvédő vitaminokat. Addig teljesen felesleges, nem fog attól hamarabb jönni a baba.
én a 09.50-es kismama vagyok,aki mára van kiírva!!
én se szívesen reklámozom ilyenkor, de nekünk is szerencsénk volt,mert most a 2.babánál is rögtön terhes lettem.
ha már 1 éve próbálkoztok és semmi,akkor lehet hogy érdemes orvoshoz fordulni,lehet hogy valamilyen gyógyszeres kezelés után rögtön teherbe esnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!